Home / Cozyhome  / Η Hem λανσάρει την πρώτη tableware συλλογή της

Η Hem λανσάρει την πρώτη tableware συλλογή της

Η Hem λανσάρει σήμερα την πρώτη της συλλογή με είδη tableware και αξεσουάρ, σε συνεργασία με διεθνείς designers.

 

H σουηδική εταιρεία Hem κάνει ένα νέο άνοιγμα στα διακοσμητικά και τα είδη tableware, λανσάροντας σήμερα, 16/11,.την πρώτη εντυπωσιακή συλλογή της. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες συλλογές επίπλων της. Η γκάμα των νέων ειδών είναι αποτέλεσμα των στενών σχέσεων που καλλιεργεί η Hem, τόσο με ήδη καταξιωμένους, όσο και με ανερχόμενους σχεδιαστές. Μέσα από τις νέες συνεργασίες της σηματοδοτεί τη σταθερή επέκταση του brand στα οικιακά είδη της,.συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της δημιουργίας μοναδικών homeware κομματιών.

 

Οι συνεργασίες της Hem

Για τη νέα αυτή συλλογή η Hem συνεργάστηκε με μία σειρά γνώριμων δημιουργών. H συνεργασία με το λονδρέζικο brand Supergroup κρατάει από το 2019, όταν κυκλοφόρησαν μαζί με τους καλλιτέχνες και κεραμίστες John Booth και Ian McIntyre.την πρώτη τους limited edition collection, ενώ επανενώθηκαν τώρα για την Bronto Tableware collection.

 

 

Ο σχεδιστής με έδρα την Γκουανταλαχάρα, Fabien Cappello, έχει επίσης συνεργαστεί με τη Hem για την επιτυχημένη limited edition συλλογή, Offcut Plates. Τώρα επανέρχεται με τη δημιουργία πολύχρωμων μύλων.για το αλάτι και το πιπέρι, βασισμένων στις μεξικάνικες παραδοσιακές τεχνικές. Τέλος, ο Jonah Takagi, ο designer του Hem Peg Hook, έρχεται να δώσει το δικό του σχεδιαστικό.στίγμα με ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό βάζο ιδιαίτερων χρωμάτων.

 

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hem, Petrus Palmér, δήλωσε: “Μετά την επιτυχία των αξεσουάρ Hem X, είναι συναρπαστικό να μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω αυτήν την προσφορά, με νέες προσθήκες στην κύρια συλλογή μας. Η νέα συλλογή αξεσουάρ μας πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά με σχεδιαστές, όπως ο John, ο Ian και ο Fabien,.οι οποίοι προσφέρουν μια δημιουργική και καινοτόμα άποψη για τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κάθε σχεδιαστής εμπνέει έναν νέο τρόπο ύπαρξης.και ο στόχος είναι να φέρει σε κάθε σπίτι τη φιλοσοφία της Hem για μια χαρούμενη καθημερινότητα.”

 

BRONTO TABLEWARE BY SUPERGROUP

Η σειρά Bronto είναι συνώνυμη με την καλλιτεχνική έξαρση και τη φανταστική ακμή του Supergroup. Τα νέα επιτραπέζια σκεύη είναι ενδεικτικά των ικανοτήτων.του ιδιαίτερου σχεδιαστικού ντουέτου πάνω στις τεχνικές παραγωγής κεραμικών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πολύχρωμα κομμάτια με υπερβολικά απαλά περιγράμματα.

 

Ηem

 

Αποτελούμενη από πιάτα δείπνου, κούπες και φλιτζάνια εσπρέσο, η χειροποίητη σειρά είναι διαθέσιμη σε μια γκάμα από τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, που έχουν επιλεγεί για να φέρουν χαρά και ζωντάνια σε κάθε τραπέζι. Οι τιμές τους είναι στα 69€ το σετ και κυκλοφορούν σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

 

MOLINO GRINDERS BY FABIEN CAPPELLO

Oι μύλοι Molino για το αλάτι και το πιπέρι φέρνουν σε κάθε κουζίνα και τραπέζι τα πιο χαρούμενα vibes. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του Fabien Cappello με την πολύχρωμη αισθητική, αντικατοπτρίζει τη μεξικάνικη παράδοση. Κάθε μύλος Molino είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς και ξεχωριστά βαμμένος στο χέρι, με φινίρισμα γυαλιστερής λάκας. Η τιμή του είναι στα 149€.

 

Ηem

Ηem

 

BRUTE VASE BY JONAH TAKAGI

Αυτό το ασυνήθιστα πολυεπίπεδο σχήμα είναι εμπνευσμένο από την μπρουταλιστική αρχιτεκτονική, που εμφανίζεται διαφορετικά από κάθε οπτική γωνία, χάρη στην ξεχωριστή δομή του βάζου και την απτική του επιφάνεια, η οποία τραβάει το φως. Το σχέδιο έχει δημιουργηθεί από φυσητό γυαλί στο χέρι, είναι πολυλειτουργικό και χρησιμεύει ως διακοσμητικό σκεύος για λουλούδια και φυλλώματα ή απλώς ως γλυπτικό, διακοσμητικό αντικείμενο. Η τιμή του Brute Vase είναι στα 399€ και βγαίνει σε διάφορους χρωματισμούς, όπως οπάλ λευκό, πράσινο lime, confetti (πολύχρωμο) και μαύρο.

 

Ηem

Ηem

Ηem

 

www.beta.hem.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath