Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Οι Elastic Architects τιμούνται ως Architect of the Year στο 100% Hotel Show

Οι Elastic Architects τιμούνται ως Architect of the Year στο 100% Hotel Show

Elastic architects Vogiatzi Ria
Το 100% Hotel Show παρουσιάζει έναν νέο θεσμό διάκρισης επιλεγμένων αρχιτεκτονικών γραφείων.για τη συνεισφορά τους στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό, επιλέγοντας ως πρώτο τιμώμενο γραφείο, τους ελληνικής καταγωγής αλλά παγκοσμίου εμβέλειας, Elastic Architects.

 

Με αφετηρία τη φετινή έκθεση, το 100% Hotel Show δημιουργεί τον νέο θεσμό 100% Hotel Architect of the Year,.τιμώντας κάθε χρόνο με Ειδικό Βραβείο και special παρουσίαση στην έκθεση, ένα επιλεγμένο αρχιτεκτονικό γραφείο,.σύμφωνα με την επιδραστικότητά του στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό, καθώς και τη δυνατότητα.που έχει να εμπνέει δημιουργικά, τόσο τον χώρο της φιλοξενίας όσο και αυτόν της αρχιτεκτονικής. Το αρχιτεκτονικό γραφείο που θα εγκαινιάσει τη νέα τιμητική διάκριση 100% Hotel Architect of the Year είναι οι Elastic Architects, εκπροσωπούμενοι από την co-founder του γραφείου, Ρία Βογιατζή, αλλά και μία ομάδα πάνω από 80 ταλαντούχων συνεργατών.

 

architect award

 

Elastic Brown Limassol Resort

Brown Limassol Resort by Elastic Architects.

 

Οι Elastic Architects επιλέχθηκαν για τον τίτλο 100% Hotel Architect of the Year, καθώς έχουν διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία. Το portfolio τους συμπεριλαμβάνει σημαντικά έργα και σπουδαίες παγκόσμιες συνεργασίες,.όπως τα Aman Resorts, One And Only, Marriott, Accor, Coco-Μat, Brown Hotels, Mitsis Group κ.ά.,.ενώ διατηρούν πλέον γραφεία σε Αθήνα, Κύπρο, Toronto και Dubai.

 

Sir Paul Hotel Limassol by Elastic Architects

Sir Paul Hotel Limassol by Elastic Architects.

 

Η ειδίκευσή τους στον σχεδιασμό πολυτελών χώρων φιλοξενίας υψηλής ποιότητας,.η σημασία που δίνουν σε θέματα αειφορίας και ένταξης των υποδομών στο φυσικό τοπίο,.αλλά και η φιλοσοφία τους να δημιουργούν Τέχνη μέσω της αρχιτεκτονικής και του design, αποτελούν ξεχωριστά χαρακτηριστικά,.τα οποία υπογραμμίζουν την επιδραστικότητά τους στον αρχιτεκτονικό ξενοδοχειακό σχεδιασμό, εμπνέοντας δημιουργικά τους χώρους της φιλοξενίας και της αρχιτεκτονικής.

 

Aman Canal Grande Venice

Aman Canal Grande Venice by Elastic Architects.

 

Τι θα δείτε από τους Elastic Architects στο 100% Hotel Show 2022

Η παρουσία των Elastic Architects στο 100% Hotel Show 2022, στο πλαίσιο της ανάδειξής τους ως “Αρχιτέκτονες της Χρονιάς” για την έκθεση, είναι πολυεπίπεδη και περιλαμβάνει:

  • Απονομή του βραβείου 100% Hotel Architect of the Year, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022.
  • Ειδικό χώρο περιπτέρου εντός της έκθεσης, στον οποίο το γραφείο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το πλήρες portfolio του.
  • Workshop με θέμα “Greek Architects Abroad: Η Ιστορία πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα και την πορεία των Elastic Architects”. Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Ρία Βογιατζή, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.30, στο Workshop Stage της έκθεσης.

 

Durmitor Montenegro

Durmitor Montenegro by Elastic Architects.

 

Η έκθεση 100% Hotel Show θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε, κάνοντας απλά την προεγγραφή σας σε αυτό το link.

 

***Το Cozyvibe.gr είναι για άλλη μία χρονιά nominator της έκθεσης. Σας περιμένουμε στο περίπτερο Α23!

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin