Home / Fashion  / Η Givenchy X Disney συλλογή με πρωταγωνιστές τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!

Η Givenchy X Disney συλλογή με πρωταγωνιστές τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!

Givenchy X Disney

Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την καινούργια Givenchy X Disney collection!

 

 

Ο μεγάλος fashion οίκος συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Disney. Η καινούργια Givenchy X Disney συλλογή φέρνει στο προσκήνιο την ταινία 101 Σκυλιά της Δαλματίας! Οι αγαπημένοι τετράποδοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων έρχονται σε μία high fashion συλλογή που θα αφήσει εποχή. Στην παιχνιδιάρικη καμπάνια για την limited edition συλλογή πρωταγωνιστεί και η Kate Moss. Όλα τα κομμάτια σχεδιάστηκαν από τον Creative Director του οίκου Givenchy, Matthew Williams, σε συνεργασία με την Disney. Οι χαρακτήρες της ταινίας 101 σκυλιά της Δαλματίας αποτυπώθηκαν κυρίως σε hand bags και σε άνετα long sleeved T-shirts.

 

Givenchy X Disney

 

Σε συνεννόηση με τους animation καλλιτέχνες της Walt Disney, η σύνθεση των ενδυμάτων βασίστηκε σε μία χρωματική παλέτα μαύρου και λευκού. Ένα απαλό ροζ προστέθηκε διακριτικά, φέρνοντας ένα μικρό twist στην Givenchy X Disney συλλογή. Περιλαμβάνεται στη συλλογή και ένα varsity jacket στολισμένο με ένα αξιαγάπητο πορτρέτο του κουταβιού Perdita να φοράει έναν γιακά G-Lock.

 

Τέλος στη Givenchy X Disney συλλογή εντοπίζουμε και distressed denim με κηλίδες και δύο ροζ παστέλ κοστούμια. Η καμπάνια ολοκληρώνεται με ένα animation video όπου τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας χαζεύουν μία Givenchy βιτρίνα όταν ξαφνικά εμφανίζονται οι animated χαρακτήρες της Kate Moss και του Matthew Williams!

 

 

High fashion and cartoons never looked so good!

 

www.givenchy.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.