Home / Fashion  / Η mat fashion αναδείχθηκε plus size brand της χρονιάς!

Η mat fashion αναδείχθηκε plus size brand της χρονιάς!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η mat fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελληνική plus size αγορά και με ισχυρή παρουσία εκτός συνόρων, αναδείχθηκε plus size brand της χρονιάς!

 

Η mat fashion είναι ο απόλυτος προορισμός για κάθε γυναίκα με καμπύλες. Έχει καταφέρει να αναπτύξει το δικό της πιστό κοινό στην Ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό. Η πολυετής και δυναμική παρουσία της την οδήγησε στο να αναδειχθεί plus size brand της χρονιάς για 6η συνεχόμενη χρονιά! Σημαντικός στόχος της εταιρείας είναι η ενίσχυση της παρουσίας της διεθνώς, λαμβάνοντας μέρος στις μεγαλύτερες ευρωπαικές εκθέσεις μόδας σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μαδρίτη και αλλού.

 

 

Αυτή η μεγάλη διάκριση για τη mat fashion φέρνει στο επίκεντρο την καινοτομία,.αλλά και την πρωτοπορία που χαρακτηρίζουν τη νέα εταιρική ταυτότητά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νέα φιλοσοφία που υιοθετεί το brand με κεντρικό μήνυμα το “Charismatic life”. Επανασυστήνεται σε όλες τις mat fashionistas με σκοπό να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας με αυτοπεποίθηση,.αλλά και για να δημιουργήσει συλλογές υψηλής αισθητικής και ποιότητας,.με κομμάτια που θα κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται ξεχωριστές, θηλυκές, όμορφες και πάνω από όλα άνετες.

 

 

Σήμερα, η εταιρεία μετρά πάνω από 650 σημεία παρουσίας σε 55 χώρες παγκοσμίως.και φιλοδοξεί κάθε κατάστημά της να γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός. Για να ανακαλύψετε τις υπέροχες συλλογές της mat fashion, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα ή να μπείτε στο official site της www.matfashion.com.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.