Home / Men  / Η Gabriela Hearst στην πρώτη της ανδρική συλλογή

Η Gabriela Hearst στην πρώτη της ανδρική συλλογή

Η διάσημη και πετυχημένη fashion designer Gabriela Hearst παρουσιάζει την πρώτη της ανδρική συλλογή.

 

Η Gabriela Hearst κυκλοφόρησε την πρώτη της γυναικεία συλλογή το 2015. Έκτοτε, διαγράφει τη δική της επιτυχημένη πορεία στον κόσμο της μόδας. Έχει δημιουργήσει, και συνεχίζει να δημιουργεί, κομψές και πολυτελείς συλλογές, με περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση. Το 2020 ανέλαβε τον ρόλο της creative director για τον οίκο Chloé, ενώ έχει αποσπάσει και αρκετά βραβεία για τη δουλειά της. Φέτος, κυκλοφορεί την πρώτη της ανδρική συλλογή.

 

 

Σχεδίασε μία πλήρη ανδρική συλλογή lifestyle, που περιλαμβάνει outerwear, παπούτσια, κουστούμια, πουλόβερ, μέχρι και αξεσουάρ. Η Gabriela Hearst χαρακτήρισε την πρώτη της ανδρική συλλογή κάτι ανάμεσα σε fashion forward και traditional luxury fashion. Περιγράφει τη συλλογή ως μία τίμια πολυτέλεια. Μένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, προσλαμβάνει ειδικευμένους τεχνίτες από υπανάπτυκτες οικονομικά περιοχές του κόσμου και τους προσφέρει εργασία.

 

 

Αποφάσισε να ακολουθεί μία λιγότερο βιομηχανοποιημένη διαδικασία παραγωγής στα ρούχα και δηλώνει περήφανη που το έχει καταφέρει. Στόχος και αυτής της συλλογής είναι να εστιάσει στη λεπτομέρεια και την παράδοση, που είναι πιο σημαντικές από τις τάσεις. Όλα τα ανδρικά της κομμάτια είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα γυναικεία και δίνουν έμφαση στην κομψότητα.

 

 

Η Gabriela Hearst εξέπληξε θετικά με την πρώτη της ανδρική συλλογή και μας κάνει να ανυπομονούμε για τις μελλοντικές δημιουργίες της.

 

Κεντρική photo: Cabriela Hearst/ Lexi Moreland for WWD

www.gabrielahearst.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.