Home / Fashion  / Οι νικητές των φετινών Fashion Awards

Οι νικητές των φετινών Fashion Awards

Ποιοι τιμήθηκαν στα Fashion Awards 2021 για τη συμβολή τους στον χώρο της μόδας;

 

Τα φετινά Fashion Awards πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη χαρά και μεγάλη θλίψη. Αφενός γιατί αποτελούν από τις μεγαλύτερες γιορτές της μόδας, η οποία ήταν απούσα την προηγούμενη χρονιά, αφετέρου διότι στην ατμόσφαιρα υπήρχε θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Virgil Abloh. Ο σχεδιαστής τιμήθηκε με υπέροχα video μέσα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και η εκδήλωση μάς θύμισε, και αυτή, ότι το έργο του θα μείνει για πάντα.

 

 

Σχεδιαστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Kim Jones για τον Dior Men και τον Fendi. BFC Foundation Award παρέλαβε η σχεδιάστρια Nensi Dojaka, ενώ το Independent British Award η Simone Rocha. Το βραβείο Special Recognition Award for Culture Commentary παρέλαβε ο Dylan Jones.

 

 

Στην κατηγορία Leaders of Change-Creativity τιμήθηκαν οι εξής: Alessandro Michele, Demna Gvasal;ia, Jonathan Anderson, Kim Jones και Virgil Abloh. Έπειτα στο Leaders of Change- Environment: Bethany Williams, Gabriela Hearst, Phoebe English, Priya Ahluwalia και Stella McCartney. Τέλος, στην κατηγορία Leaders of Change- People οι: Edward Enninful, Harris Reed, Kenya Hunt, Samuel Ross και Telfar Clemens.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.