Home / Family  / Η Fendi μάς καλεί να ταξιδέψουμε παρέα με τα κατοικίδια!

Η Fendi μάς καλεί να ταξιδέψουμε παρέα με τα κατοικίδια!

Η Fendi
Ο πολυτελής οίκος Fendi μάς καλεί να ταξιδέψουμε παρέα με τα κατοικίδιά μας, μέσω της καινούργιας του συλλογής.

 

Μετά την Gucci, ολοένα και περισσότερα luxurius brands δημιουργούν τις δικές τους συλλογές,.αποκλειστικά αφιερωμένες στους τετράποδους φίλους μας και τους ιδιοκτήτες τους! Ακολουθώντας αυτόν τον διασκεδαστικό δρόμο, η Fendi αποκαλύπτει μία νέα Pet Travel Line”,.απόλυτα ταιριαστή με το κομψό και διαχρονικό ύφος του οίκου. Μετά την Gucci, ολοένα και περισσότερα luxurius brands δημιουργούν τις δικές τους συλλογές, αποκλειστικά αφιερωμένες στους τετράποδους φίλους μας και τους ιδιοκτήτες τους! 

 

Όπως φανερώνει και η ονομασία της συλλογής, η “Pet Travel Line” έχει σχεδιαστεί για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων.που θέλουν να ταξιδεύουν παρέα με τον καλύτερό τους φίλο, με άνεση και στυλ. Πιο συγκεκριμένα, η Fendi λάνσαρε αξεσουάρ για σκύλους, όπως λουριά,.περιλαίμια και μπουφάν, αλλά και μία ειδική τσάντα μεταφοράς, που θα λύσει τα χέρια κάθε ιδιοκτήτη.

 

Η Fendi

 

Κάθε αντικείμενο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες για κοντινές, αλλά και μακρινές βόλτες. Ταυτόχρονα, τόσο τα αξεσουάρ, όσο και η τσάντα μεταφοράς είναι σχεδιασμένα με το εμβληματικό μοτίβο της Fendi, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο στη συλλογή την πολυτελή αύρα του οίκου.

 

Μπορείτε να ανακαλύψετε την “Pet Travel Line” της Fendi στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada