Home / Family  / Το πρώτο Cycladic Kids Festival είναι γεγονός!

Το πρώτο Cycladic Kids Festival είναι γεγονός!

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το πρώτο Cycladic Kids Festival στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων για παιδιά 4-15 ετών, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

 

Το πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας έρχεται πολύ σύντομα. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δημιούργησε κάτι πολύ σημαντικό. Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Cycladic Kids Festival για παιδιά από.4 έως 15 ετών, τα οποία θα συμμετέχουν με ελεύθερη είσοδο! 

Φώτο: Πάρις Ταβιτιάν, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το πρώτο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Τέχνης για παιδιά αποτελεί την κορύφωση του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής του.Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ο οποίος έκλεισε φέτος 10 χρόνια. Επιλεγμένος αριθμών έργων, αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν σε μία μεγάλη έκθεση. Παράλληλα, το πάρκο θα γεμίσει με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, δράσεις και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Φώτο: Πάρις Ταβιτιάν, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

 

Ομάδες καλλιτεχνών και συνεργαζόμενων φορέων από διαφορετικές μορφές της τέχνης θα μιλήσουν στο πρώτο Cycladic Kids Festival. Ακούστε την Victoria Hislop, την Λένα Παπαληγούρα, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τον. Αντώνη Παπαθεοδούλου να σας αφηγούνται ιστορίες για τον «Άνθρωπο στο κέντρο». Performance από το Εθνικό Θέατρο, εργαστήρι χορού από το Διεθνές φεστιβάλ χορού. Καλαμάτας, η ομάδα του illustradays festival, εικαστικό εργαστήριο με θέμα το βιβλίο. “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα” και πολλές άλλες εκπληκτικές δραστηριότητες που θα δώσουν στα παιδιά σας ένα αξέχαστο διήμερο!

 

Ανακαλύψτε τα πάντα για το φεστιβάλ εδώ!

Κεντρική φώτο: Alex Petsavas, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.