Home / Family  / Η Discover Dogs έρχεται στη Θεσσαλονίκη για ένα συναρπαστικό διήμερο!

Η Discover Dogs έρχεται στη Θεσσαλονίκη για ένα συναρπαστικό διήμερο!

Η Discover Dogs
Η Discover Dogs, η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για ένα συναρπαστικό διήμερο, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.

 

Η μεγαλύτερη γιορτή για τους λατρεμένους τετράποδους φίλους, Discover Dogs, έρχεται στη Θεσσαλονίκη,.καλωσορίζοντας κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν όσο καλύτερα γίνεται τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου!  η discover dogs 

 

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα Discover Dogs 2024 θα αποτελέσει ένα μοναδικό.στο είδος του και καινοτόμο γεγονός, που θα έχει ως βασικό του σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου,.κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων, μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης με διαθεματική και διεπιστημονική διάσταση.

 

 
Dog Playground

Με γνώμονα την τεράστια σημασία που έχει η σωματική, συναισθηματική και νοητική εκτόνωση του αγαπημένου μας φίλου,.στον κυρίως χώρο της έκθεσης θα στηθεί ένας μοναδικός στίβος, στον οποίο θα παρουσιαστούν παιχνίδια αλληλεπίδρασης με τον σκύλο σας,.τα οποία θα πρέπει να είναι κεντρικό κομμάτι της καθημερινότητάς του και να είναι διασκεδαστικά, προσφέροντάς συνεχώς του ψυχική και σωματική διέγερση.

 

Η σωματική εκτόνωση ενός σκύλου κρίνεται απαραίτητη για την ανάπτυξή του, ενώ η πνευματική του εκτόνωση είναι εξίσου σημαντική και αυτό.είναι κάτι που η Discover Dogs το έχει λάβει υπόψιν και.είναι πανέτοιμη να σας δώσει τις καλύτερες ιδέες και για αυτό! Η απαραίτητη φυσική αλλά και νοητική εκτόνωση του σκύλου μας άλλωστε, τον κάνει πιο ευτυχισμένο, πιο υγιή και πιο ήρεμο!

 

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του διημέρου και σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται:

  • Agility: Γνωρίστε ένα καταπληκτικό άθλημα για τους σκύλους.
  • Frisbee: Για δραστήριους σκύλους και κηδεμόνες που επιθυμούν να παίξουν και να επικοινωνήσουν με τον σκύλο τους.
  • Tricks: Η ομάδα των εκπαιδευτών του Discover Dogs θα δείξει tricks με εκπαιδευμένους σκύλους.και στη συνέχεια θα μπορούν να προσπαθήσουν και οι επισκέπτες με τα σκυλάκια τους σε εύκολα tricks, ώστε να έχουν πετυχημένες προσπάθειες.
  • Βασική Υπακοή: Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν τον σκύλο τους βόλτα με χαλαρό λουρί χωρίς προβλήματα.
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Υιοθεσίες: Παρουσιάσεις αδέσποτων σκύλων, με στόχο την εκδήλωση ενδιαφέροντος για υιοθεσία.

 

Πληροφορίες:

24&25 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΘ-HELEXPO, Θεσσαλονίκη

discoverdogs.gr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada