Home / Family  / Η Disney γιορτάζει τα 100 χρόνια της και στη Θεσσαλονίκη!

Η Disney γιορτάζει τα 100 χρόνια της και στη Θεσσαλονίκη!

Ο εορτασμός της Disney για τα 100 χρόνια της καταφτάνει και στη Θεσσαλονίκη στο Radiocity Theater για δύο παραστάσεις!

 

Μία ολοκαίνουργια συναυλία ειδικά για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney περιοδεύει σε όλο τον κόσμο! Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου θα βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη, για δύο εκπληκτικές παραστάσεις στο Radiocity Theater! Πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα αστέρια του West End! Ben Forster, Rachel John, Lauren Samuels, Adrian Hansel, Rob Houchen και η Νάντια Μπουλέ σε διπλό ρόλο, στην παρουσίαση και στο τραγούδι. Θα δείτε αποσπάσματα από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney! Ταυτόχρονα τα κλασικά μουσικά θέματα θα ζωντανεύουν στη σκηνή με μία ορχήστρα 56 μουσικών και τις μαγικές φωνές των συντελεστών.

Μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία γιορτάζει την επέτειο της Disney! Alladin, Lion King, Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Pixar, Star Wars, Marvel και πολλές ακόμα ταινίες! Από την ίδρυση της το 1923, η Walt Disney Company έχει ενσωματώσει τη φαντασία, τη μαγεία και τα μεγάλα συναισθήματα σε μια σχεδόν βιωματική εμπειρία. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες της. Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, αλλά κυρίως διδαχθήκαμε πολλά πράγματα για την ζωή. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας.

 

100 χρόνια περιπέτειας, 100 χρόνια συναισθημάτων και 100 χρόνια Disney μαγείας!
Εισιτήρια θα βρείτε εδώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.