Home / Beauty  / Η Chanel beauty μάς ταξιδεύει στις χιονισμένες Άλπεις

Η Chanel beauty μάς ταξιδεύει στις χιονισμένες Άλπεις

Η Chanel beauty
Η Chanel beauty μάς ταξιδεύει στις χιονισμένες Άλπεις με τη νέα συλλογή Les Beiges, η οποία υπόσχεται να διατηρήσει τη λάμψη της επιδερμίδα μας.

 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η διαμόρφωση μίας σωστής και ενυδατικής ρουτίνας περιποίησης.προσώπου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας μας. Η Chanel beauty υπόσχεται να χαρίσει την απόλυτη χειμερινή λάμψη στο πρόσωπό μας, με τη νέα συλλογή Les Beiges. Με τη συλλογή Les Beiges, ο πολυτελής οίκος μάς ταξιδεύει στις χιονισμένες Άλπεις, αποδεικνύοντάς μας ότι με τα κατάλληλα προϊόντα, το δέρμα μας θα λάμπει και τον χειμώνα!

 

Η Chanel beauty

 

Η Les Beiges κυκλοφορεί ανανεωμένη με τέσσερα νέα προϊόντα, όπως το Healthy Glow Blush,.το οποίο έρχεται να προσθέσει μία νότα λάμψης στην επιδερμίδα, χάρη στις τρεις αναζωογονητικές του αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, η συλλογή της Chanel περιλαμβάνει το Healthy Winter Glow Primer,.εμπλουτισμένο με μία κρεμώδη φόρμουλα από έλαιο γιασεμί, σπόρων καμέλιας, καθώς και από υαλουρονικό οξύ.

Η νέα συλλογή Les Beiges σηματοδότησε την επιστροφή της εμβληματικής παλέτας Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette, αλλά και του Rouge Coco Baume, προϊόντα που κυκλοφορούν σε νέες και αποχρώσεις. Τέλος, η Chanel beauty αποκαλύπτει και τα νέα βερνίκια νυχιών, Les Vernis, τα οποία έρχονται σε δύο χειμερινές αποχρώσεις.

 

 

 

www.chanel.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada