Home / Beauty  / Παραμένουμε ζεστοί τον χειμώνα χάρη στο home spa της Foreo!

Παραμένουμε ζεστοί τον χειμώνα χάρη στο home spa της Foreo!

τον χειμώνα

Η Foreo μάς κρατά ζεστούς τον χειμώνα χάρη στην εμπειρία θερμοθεραπείας που προσφέρει! Ανακαλύψτε τα προϊόντα και αφεθείτε στη χαλαρωτική εμπειρία!

Η θερμοκρασία πέφτει όλο και πιο χαμηλά και εμείς αναζητούμε τη ζεστασιά… Υπάρχουν άραγε τρόποι να παραμείνουμε ακόμα πιο ζεστοί τον χειμώνα; Η Foreo μάς δίνει επαναστατικές λύσεις και προσφέρει μία εμπειρία θερμοθεραπείας. Ας ξεκινήσουμε την αδιάβροχη συσκευή Foreo Ufo 3! Αποτελεί μία ενισχυμένη θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου και υπόσχεται στην επιδερμίδα σας υγιή λάμψη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών.

Ωστόσο, αυτή η συσκευή αλλάζει και το πως εφαρμόζουμε μία μάσκα. Παρέχει θερμοθεραπεία, θεραπεία LED και καταπραϋντικούς παλμούς T-sonic. Η Manuka Honey Farm to face παρέχει έξτρα ενυδάτωση και περιποίηση. Και τώρα ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε ένα spa στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας ένα ιδιαίτερο χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Χάρη στη συσκευή Foreo Luna 4 body θα χαρίσετε στο σώμα σας απολέπιση και φανταστικό μασάζ. . Η Manuka Honey Farm to face παρέχει έξτρα ενυδάτωση και περιποίηση

τον χειμώνα

Η απαλή και αντιβακτηριακή επιφάνεια σιλικόνης της συσκευής FOREO LUNA 4 Body, σε συνδυασμό με την ευκαμψία της και τους απαλούς παλμούς T-Sonic, θα σας ταξιδέψουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων αφιερωμένο στην ευεξία σας, αφήνοντας το δέρμα του σώματός σας απαλό, σφριγηλό και γεμάτο ενέργεια.

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.