Home / Family  / Η Celine παρουσιάζει την πιο πολυτελή pet collection!

Η Celine παρουσιάζει την πιο πολυτελή pet collection!

Η Celine
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Celine παρουσιάζει τη νέα της συλλογή κατοικιδιών, με πρωταγωνιστή τον Elvis, τον σκύλο του Hedi Slimane!

 

Ο γαλλικός οίκος Celine κυκλοφόρησε τη δεύτερη pet collection, λίγες ημέρες πριν.την παραμονή των Χριστουγέννων, κάνοντας το καλύτερο δώρο για τους λάτρεις του, που αγαπούν τα κατοικίδια! Ο creative director του οίκου, Hedi Slimane,.ανέλαβε τη φωτογράφηση της καμπάνιας, αποθανατίζοντας, μεταξύ άλλων, και το κατοικίδιό του, τον Elvis!

 

 

Η νέα συλλογή της Celine περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά για τους τετράποδους φίλους μας ! Δερμάτινα κρεβατάκια, περιλαίμια, κουβέρτες, αλλά και παιχνίδια για σκύλους είναι.μόνο μερικά από τα κομμάτια που προσφέρει η Celine στους αγαπημένους μας φίλους. Ανάμεσα στα items που ξεχωρίζουν, βρίσκεται και το σπιτάκι για σκύλους με το λογότυπο του οίκου, το οποίο αναδεικνύει με τον πιο χαριτωμένο τρόπο ο Elvis!

 

Η Celine

 

Εκτός από τη συλλογή, που περιλαμβάνει κομμάτια για το σπίτι, ο οίκος.παρουσίασε και μία σειρά με travel προϊόντα, με σακίδια και τσάντες μεταφοράς, προκειμένου οι λάτρεις της Celine ταξιδεύουν με στυλ παρέα με τους καλύτερούς τους φίλους. με στ

υλ παρέα με τους καλύτερούς τους φίλους.

 

Ανακαλύψτε τη χαριτωμένη συλλογή της Celine στο official site του οίκου! Ανακαλύψτε τη χαριτωμένη συλλογή της Celine στο official site του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada