Home / Family  / Ξωτικά Χριστούγεννα στο Εθνικό Θέατρο!

Ξωτικά Χριστούγεννα στο Εθνικό Θέατρο!

ξωτικά Χριστούγεννα

Και φέτος, η μαγεία των εορτών ζωντανεύει στο Εθνικό Θέατρο με την παιδική παράσταση Ξωτικά Χριστούγεννα!

 

Το Εθνικό Θέατρο φιλοξενεί για τη φετινή εορταστική περίοδο την παιδική παράσταση Ξωτικά Χριστούγεννα. Μέσα από αυτό το έργο ζωντανεύει το πιο σπάνιο και πολύτιμο δώρο απ’ όλα τα δώρα που συνηθίζουμε να ανταλλάσσουμε εμείς οι άνθρωποι. Οι ιστορίες. Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, τρυφερές, αστείες, απροσδόκητες. Με άτακτα ξωτικά και καλικάντζαρους, αλλά και γεμάτες αγάπη και μαγικά συναπαντήματα, ταξίδια, αστέρια, μάγους και σάκους με δώρα! Θα ακουστούν οι ιστορίες: Μπάμπουσκα της Ξένιας Καλογεροπούλου, Ο παπουτσής και τα ξωτικά των αδελφών Γκριμ και Τα δώρα της αγάπης του Ο. Χένρι.

Η Ράνια Οικονομίδου παρέα με την Ευσταθία Λαγιόκαπα στον ρόλο του καλικάντζαρου φίλου της. Δύο υπέροχες ηθοποιοί από διαφορετικές γενιές, μοιράζονται με τους μικρούς θεατές ένα μεγάλο μυστικό. Όσα δώρα κι αν έχεις κάτω από το. Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, εκείνα που πραγματικά σε κάνουν πλούσιο είναι τα δώρα που κρύβεις στην καρδιά σου. Στο πιάνο ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μουσικές. Θα ακουστούν οι ιστορίες: Μπάμπουσκα της Ξένιας Καλογεροπούλου, Ο παπουτσής και τα ξωτικά των αδελφών Γκριμ και Τα δώρα της αγάπης του Ο. Χένρι. Θα ακουστούν οι ιστορίες: Μπάμπουσκα της Ξένιας Καλογεροπούλου, Ο παπουτσής και τα ξωτικά των αδελφών Γκριμ και Τα δώρα της αγάπης του Ο. Χένρι.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.