Home / Men  / Η Casetify γιορτάζει τον Μήνα Ψυχικής Υγείας

Η Casetify γιορτάζει τον Μήνα Ψυχικής Υγείας

Μήνας Ψυχικής Υγείας Casetify
Η Casetify, φημισμένη για τις μοναδικές συνεργασίες της, λανσάρει μία ενθαρρυντική συλλογή, αφιερωμένη στον Μήνα Ψυχικής Υγείας.

 

Εν όψει του Mental Health Month, καθώς και του κινήματος Mental Health Awareness,.η Casetify κυκλοφορεί μία συλλογή, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για θέματα ψυχικής υγείας. Με το σύνθημα “It’s Okay To Put Yourself First”, το tech brand μάς υπενθυμίζει τη σημασία που έχει η ψυχική ευημερία για τον άνθρωπο,.παρακινώντας μάς να ακούσουμε τις ανάγκες μας, βάζοντας “μπροστά” τον εαυτό μας.

 

 

Με τη νέα συλλογή, το brand δωρίζει 5 δολάρια από κάθε αγορά στο.To Write Love On Her Arms, μία οργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στην εύρεση βοήθειας για άτομα που αγωνίζονται με κατάθλιψη, εθισμό, αυτοτραυματισμό και αυτοκτονικές τάσεις. Το TWLOHA έχει ως στόχο να ενθαρρύνει, να ενημερώνει,.να εμπνέει, καθώς και να επενδύει άμεσα στη θεραπεία και την ανάρρωση.

 

 

Η νέα limited edition συλλογή περιλαμβάνει θήκες για κινητά τηλέφωνα, tablets, ακουστικά και macbooks. Όλες οι θήκες έρχονται με ενθαρρυντικά μηνύματα, αφιερωμένα στον Μήνα Ψυχικής Υγείας, όπως “You Can’t Stop Me Loving Myself”, “Love is still the most powerfull force on the planet”, “We will be the hopefull” και “Everything will be alright”.

 

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Casetify, έως και τις 31 Μαΐου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada