Home / Men  / Grooming  / Ο Timothée Chalamet είναι το νέο πρόσωπο της Chanel

Ο Timothée Chalamet είναι το νέο πρόσωπο της Chanel

Timothée

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Timothée Chalamet, ορίστηκε από τη Chanel Beauty ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Bleu de Chanel.

 

Υπήρχαν πολλές φήμες σχετικά με τα γυρίσματα του Timothée Chalamet στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο, μαζί με τον σκηνοθέτη Martin Scorsese. Χθες ο ηθοποιός “έριξε” το Internet, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι το νέο Chanel Boy. Η Chanel Beauty τον επέλεξε ως το νέο πρόσωπο του εμβληματικού αρώματος. Bleu de Chanel και όπως ήταν φυσικό η καμπάνια έγινε πετυχημένη από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πολλοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι ο Γαλλικός οίκος έκανε μία πάρα πολύ καλή επιλογή, καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης ξέρει πώς να κατακτά τόσο τον κινηματογράφο, όσο και τον κόσμο της μόδας. Πολλοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι ο Γαλλικός οίκος έκανε μία πάρα πολύ καλή επιλογή, καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης ξέρει πώς να κατακτά τόσο τον κινηματογράφο, όσο και τον κόσμο της μόδας.

 

 

Ο Timothée Chalamet έχοντας δώσει έναν πιο fresh και διαφορετικό όρο στην “παραδοσιακή” αρρενωπότητα του.Hollywood, θα χαράξει και νέους δρόμους για τον οίκο ομορφιάς. Οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας από τον Mario.Sorrenti κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν την ιδιαίτερη ομορφιά και sexiness του ηθοποιού. Φυσικά περιμένουμε με τεράστια αγωνία το film που γύρισε με τον σπουδαίο σκηνοθέτη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ευχόμαστε να κυκλοφορήσει σύντομα! Just thank you Chanel!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.