Home / Fashion  / Η Cara Delevigne σε μία από τις ωραιότερες καμπάνιες της Stella McCartney!

Η Cara Delevigne σε μία από τις ωραιότερες καμπάνιες της Stella McCartney!

Delevigne

Η Stella McCartney επέλεξε την Cara Delevigne για την καινούργια ανοιξιάτικη καμπάνια της, η οποία είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές της.

 

Χωρίς ρούχα, μόνο με τσάντες και περιτριγυρισμένη από απορρίμματα. Η Cara Delevigne ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή για την καινούργια καμπάνια της Stella McCartney! Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα και ακτιβίστριες ένωσε τις δυνάμεις της με την πιο eco-friendly σχεδιάστρια και από κοινού διέδωσαν το μήνυμα της βιωσιμότητας. Η φωτογράφιση έγινε στο Νότιο Λονδίνο στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Veolia, που ασχολείται με τη διαχείριση νερού, των απορριμμάτων και τις ενεργειακές υπηρεσίες. Στόχος της είναι η συλλογή απορριμάτων για την απορρύπανση, την απανθρακοποίηση και την αναγέννησή τους.

 

 

Η μάρκα της Stella McCartney δήλωσε ότι αυτή η συλλογή είναι η πιο συνειδητή μέχρι σήμερα, με το 95% των υλικών να είναι βιώσιμα. Από τη μεριά της, η Cara Delevigne είναι διαχειρίστρια της. EcoResolution, μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθούν τις κοινότητες να μάθουν να προστατεύουν τη φύση.

Οι Falabella bags πρωταγωνιστούν στην καμπάνια. Παράλληλα, θα βρείτε και τα κομμάτια της συλλογής που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας. Μόδας του Παρισιού, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Αποτελεί και θα αποτελεί μία μάρκα που βασίζεται σε λύσεις και πορεύεται με το αίσθημα της θετικότητας. Delevigne

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.