Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Kezia Rose Cook είναι ο ορισμός του aesthetic girl!

Η Kezia Rose Cook είναι ο ορισμός του aesthetic girl!

Kezia Rose Cook

Κάποια Instagram προφίλ μοιάζουν με πίνακα του Pinterest. Ένα από αυτά είναι και της Kezia Rose Cook, η οποία αποτελεί το σημερινό inspo μας.

 

Πόσο αξιοζήλευτα σχεδιασμένα είναι κάποια Instagram προφίλ; Η Kezia Rose Cook είναι digital creator με έδρα το Λονδίνο και αποτελεί το σημερινό inspo μας. Τα τόσο aesthetic vibes που αποπνέουν οι φωτογραφίες της μας εμπνέουν σε θέματα μόδας και αισθητικής. Επιλέγει τα trends που θα αγκαλιάσει και μας δείχνει υπέροχους τρόπους για να τα υιοθετήσουμε και εμείς. Για παράδειγμα-όπως αποδεικνύεται- είναι fun του leopard print, των ballet flats και του κόκκινου. Παράλληλα, μας δείχνει ότι φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι θα φορέσουμε ρομαντικά girly φορέματα, παστέλ χρώματα και καρό print.

 

Η ίδια έχει δημιουργήσει και μία διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να δείτε καλύτερα τις συμβουλές που μοιράζετε. Έχει χωρίσει τις fashion προτάσεις της ανάλογα με την περίπτωση, τον προορισμό ή την εποχή. Θα τις βρείτε με μία επίσκεψη στο προφίλ της στο Instagram. Συλλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfits από τη Kezia, που αξίζει να υιοθετήσετε! Συλλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfits από τη Kezia Rose Cook, που αξίζει να υιοθετήσετε!

Σας αρέσει το στυλ της;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.