Home / Men  / Τα autumn trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα autumn trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

autumn trends
Ποιος είπε ότι η φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα πρέπει να είναι μουντή και βαρετή; Τα φετινά autumn trends που ανακαλύψαμε στο Mediterranean Cosmos αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!

 

Τα outfits και key pieces που ξεχωρίσαμε θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου, έτσι ώστε να προσαρμοστείς με στιλ στη διάθεση του καιρού. autumn trends

 

Morning casual 

Ένα ελαφρύ λαδί γιλέκο θα γίνει το go-to item της γκαρνταρόμπας σου, με το καπιτονέ ύφασμά του να ταιριάζει απόλυτα στις πρωινές, αλλά και απογευματινές σου εμφανίσεις. Φυσικά, όταν η θερμοκρασία το απαιτεί, μπορείς να συνδυάσεις το αμάνικο jacket σου με ένα varsity φούτερ, που συνδυάζει αρμονικά μπλε και κίτρινο, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα outfit που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Θα τα βρεις όλα στο κατάστημα GANT.

 

autumn trends

Ελαφρύ γιλέκο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και μπλε φούτερ με κίτρινες λεπτομέρειες, GANT

 

Συνεχίζοντας με τις casual εμφανίσεις, το κατάστημα MARKS & SPENCER προτείνει ένα μπλε βαμβακερό πουκάμισο – ένα all time classic item που σίγουρα θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου. Μάλιστα, μπορείς να το φορέσεις άνετα όχι μόνο ως πουκάμισο, αλλά και ως overshirt, συνδυάζοντάς το είτε με ένα t-shirt είτε με μία ελαφριά μακρυμάνικη μπλούζα.

 

Μπλε βαμβακερό πουκάμισο, MARKS & SPENCER

 

Το κατάστημα NAVY & GREEN προτείνει ένα πουκάμισο στην ίδια φιλοσοφία, σε λαδί αποχρώσεις. Εξαιτίας του ιδιαίτερου υφάσματός του, αυτό το πουκάμισο – overshirt μπορεί να γίνει το statement κομμάτι της επόμενης φθινοπωρινής σου εμφάνισης.

 

Πουκάμισο – overshirt, NAVY & GREEN

 

Μία ακόμα επιλογή σε πουκάμισο θα βρεις στο κατάστημα TOMMY HILFIGER, αυτή τη φορά με καρό μοτίβο. Οι σκούρες και φθινοπωρινές αποχρώσεις του θα σε βοηθήσουν να “χτίσεις” εύκολα και γρήγορα το πιο στιλάτο fall outfit.

 

Καρό πουκάμισο, TOMMY HILFIGER

 

On the go 

Αν επιθυμείς να ανανεώσεις την αθλητική συλλογή ρούχων σου, το κατάστημα KANELLOPOULOS FASHION προτείνει ένα αθλητικό σετ Guess,.το οποίο θα.εξυπηρετήσει τόσο τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, όσο και τις προπονήσεις σου.

 

Σετ φόρμες Guess, KANELLOPOULOS FASHION

 

Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις και ένα διαχρονικό λευκό φούτερ με κουκούλα από το κατάστημα REPLAY,.προκειμένου να έχεις ένα item που συνδυάζεται με κάθε outfit!

 

Λευκή φούτερ με κουκούλα, REPLAY

 

Από τη λίστα με τις φθινοπωρινές αγορές σου δε θα πρέπει να λείπουν τα υποδήματα. Τα νέα αθλητικά παπούτσια UA HOVR Machina 3 Clone, που θα βρεις στο κατάστημα UNDER ARMOUR, είναι κατάλληλα για τρέξιμο, ενώ μπορούν να συνδυαστούν άψογα και με τα πρωινά casual outfits σου!

 

autumn trends

Παπούτσια για τρέξιμο UA HOVR Machina 3 Clone, UNDER ARMOUR

 
Preppy time 

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, το κατάστημα MANETTI σού δίνει την πιο ιδανική φθινοπωρινή επιλογή. Ένα λαδί παντελόνι με πιέτες, όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα με τα κορυφαία autumn trends,.αλλά είναι και το πιο.βολικό item για να ανανεώσεις τα looks σου στο γραφείο.

 

Λαδί υφασμάτινο παντελόνι, MANETTI

 

Last stop: american style

Μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς μία στάση για φαγητό. Ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που προσφέρει το εμπορικό κέντρο, εμείς επιλέξαμε να ενδώσουμε σε ένα απολαυστικό και χορταστικό hot dog, φυσικά από το HOT DOG KING!

 

HOT DOG KING

 

Εσύ, ποιο από τα autumn trends που σου προτείνουν τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα υιοθετήσεις φέτος; 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada