Home / Good Life  / Art & Culture  / Η ταινία “Aquaman and the Lost Kingdom” έρχεται τον Δεκέμβριο!

Η ταινία “Aquaman and the Lost Kingdom” έρχεται τον Δεκέμβριο!

Aquaman
Το sequel της ταινίας  Aquaman, με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa, έρχεται στις μεγάλες οθόνες στις 21 Δεκεμβρίου!

 

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια αναμονής, η ταινία“Aquaman and the Lost Kingdom”,.του σινεματικού κόσμου της DC, έρχεται στους κινηματογράφους, ρίχνοντας αυλαία για το σύμπαν του DCEU.

 

 

Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta,.που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας,.η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman,.αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή.

 

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson,.Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

 

 

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2023!

 

Κεντρική φωτογραφία: @aquamanmovie/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada