Home / Good Life  / Το Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας επιστρέφει!

Το Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας επιστρέφει!

Φεστιβάλ Μελιού

Για ακόμα μία χρονιά, το Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας μάς καλεί για να γιορτάσουμε μαζί του στην Αθήνα!

 

Περισσότεροι από 150 παραγωγοί μελιού σας περιμένουν στο φετινό Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας! Το μελί θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την πρώτη Δεκεμβρίου μέχρι και τις 3 του μηνός. Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν όσους επισκεφτούν το Φεστιβάλ. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή και η προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Ποιοτικό μέλι από παραγωγούς που έρχονται από όλη την Ελλάδα σας περιμένει! Ποιοτικό μέλι από παραγωγούς που έρχονται από όλη την 

 

Για ακόμα μία χρονιά, στο Φεστιβάλ Μελιού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τεχνική του τρύγου των μελισσών. Να γνωρίσουν τους παραγωγούς, να γευτούν τις γλυκές αλχημείες με μελωμένα φρούτα, να παίξουν διαδραστικά με τη μέλισσα, να δοκιμάσουν σπιτικές συνταγές με μέλι, καθώς και να γνωρίσουν διατροφολόγους και να ενημερωθούν για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού μελιού στο παιδί. Την Παρασκευή ξεκινάει το φεστιβάλ και σας περιμένει για ένα γλυκό τριήμερο γεμάτο γεύσεις! Μην το χάσετε! Την Παρασκευή ξεκινάει το φεστιβάλ και σας περιμένει για ένα γλυκό τριήμερο γεμάτο γεύσεις! Μην το χάσετε!

www.greekhoneyfestival.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.