Home / Men  / Η συλλογή adidas Originals by Wales Bonner μας ταξιδεύει στον χρόνο

Η συλλογή adidas Originals by Wales Bonner μας ταξιδεύει στον χρόνο

Adidas Originals by Wales Bonner
Η adidas Originals, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Wales Bonner, επιστρέφει για ακόμα μία φορά με μια νέα κολεξιόν, εμπνευσμένη από τις χρυσές δεκαετίες των 70s και 80s.

 

Το δημιουργικό δίδυμο adidas και Wales Bonner συνεργάζεται ξανά, για να δημιουργήσει την Adidas Originals by Wales Bonner 2022 collection. Το γνωστό brand αθλητικών ειδών ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και εμπνέεται από προηγούμενες συλλογές. Παράλληλα, η Wales Bonner εστιάζει στην αναβίωση των εμβληματικών δεκαετιών του ’70 και του ’80.

 

Adidas Originals by Wales Bonner

 

“Σημεία εκίννησης” για τη νέα συλλογή αποτελούν η μουσική κουλτούρα και οι εικόνες από την Burkina Faso, της Δυτικής Αφρικής. Η Adidas Originals by Wales Bonner collection αποτίει φόρο τιμής στη δημιουργική ενέργεια και τη μοναδικότητα του προσωπικού στυλ.

 

 

Η καινούργια Adidas x Wales Bonner 2022 collection συνδυάζει φανταστικά διάφορες υφές υφασμάτων, σιλουέτες και σχέδια. Αυτήν τη σεζόν, το brand παρουσιάζει αθλητικά πλεκτά ζακάρ. Παράλληλα, προωθεί και ένα νέο look εξολοκλήρου εμπνευσμένο από το WB Track Top and Track Pants, της δεκαετίας του ’70. Η χρωματική παλέτα που συνοδεύει τη νέα συλλογή είναι τολμηρή και χαρούμενη. Κόκκινο, κίτρινο και απαλό ροζ έρχονται να φέρουν ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση στο ντύσιμό μας.

 

 

Ταυτόχρονα, τα sneakers της συλλογής επαναπροσδιορίζουν το εμβληματικό στυλ της adidas, μέσα από τη δημιουργικότητα της Wales Bonner. Η Adidas x Wales Bonner 2022 παρουσιάζει δύο υπερυψωμένα riff, στην κλασική σιλουέτα της adidas Country. Παράλληλα, η γνωστή σιλουέτα του WB Samba επιστρέφει και πάλι, σε δύο φωτεινά και έντονα χρώματα.

 

WB Samba

 

Η συλλογή adidas Originals by Wales Bonner SS2022 θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Ιουνίου στην ιστοσελίδα της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada