Home / Men  / Η νέα συλλογή της Swatch έρχεται από το διάστημα

Η νέα συλλογή της Swatch έρχεται από το διάστημα

Η νέα συλλογή της Swatch έρχεται από το διάστημα
Η Space συλλογή της Swatch είναι εμπνευσμένη από τους αστροναύτες της NASA.

Η πασίγνωστη για τα παιχνιδιάρικα και ταυτόχρονα κομψά ρολόγια της Swatch, εμπνεύστηκε αυτή τη φορά από τη NASA για τη νέα της σούπερ συλλογή ρολογιών. Ο λόγος για τη Space Collection, εμπνευσμένη από τις στολές των αστροναυτών της NASA.

 

Η Space Collection περιλαμβάνει επίσης δύο ρολόγια χειρός στο πιο κλασικό στυλ της Swatch.

 

Η φουτουριστική συλλογή περιλαμβάνει 5 ρολόγια σε διαφορετικά χρώματα, λευκό, μπλε και κόκκινο. Τα νέα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από το καινοτόμο υλικό που ονομάζεται Βιοκεραμικό. Ένα νέο υλικό, που αποτελεί μείγμα κεραμικού και πλαστικού βιολογικής προέλευσης.  Συγκεκριμένα τα 2/3 είναι κεραμικό και το 1/3 πλαστικό βιολογικής προέλευσης. Το πρωτοποριακό υλικό παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και είναι, ταυτόχρονα, απαλό στην αφή. Με λίγα λόγια προστατεύει το περιβάλλον, εξασφαλίζει καλή ποιότητα και υπέροχο στυλ.

 

Η νέα συλλογή της Swatch έρχεται από το διάστημα

Ποιος είπε ότι το όριο είναι ο ουρανός; H Swatch κάνει ένα τεράστιο άλμα με την ολοκαίνουργια συλλογή που εμπνέεται από το διάστημα.

Η νέα συλλογή της Swatch έρχεται από το διάστημα

 

Τα διαστημικά ρολόγια θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα στις 3 Ιουνίου και online από τις 8 Ιουνίου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!