Home / Beauty  / Η Μax Factor “φοράει” και πάλι… το μουστάκι της!

Η Μax Factor “φοράει” και πάλι… το μουστάκι της!

H Max Factor ενώνει τη φωνή της με την παγκόσμια εκστρατεία Movember, “φορώντας” το μουστάκι της για καλό σκοπό!

Mε το σύνθημα “Μαζί, στηρίζουμε τους άνδρες της ζωής μας” η Max Factor ενώνει τη φωνή της με την παγκόσμια εκστρατεία Movember. Στόχος της, η αφύπνιση και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την ανδρική υγεία, μεταφέροντας το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης.

 

 

Αυτόν τον Νοέμβριο, η Μax Factorφοράει” και πάλι το μουστάκι της για καλό σκοπό. Μέσα από μία διασκεδαστική σκοπιά, καλεί το κοινό και τους λάτρεις του brand να ενώσουν τις φωνές τους.και όλοι μαζί -ανεξαρτήτως φύλου- να κάνουν τη διαφορά,. στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενθαρρύνουν το κοινό, να μεταδώσουν το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της εκστρατείας.

 

 

Με “σύμμαχο” το μουστάκι, τους καλεί να σχεδιάσουν ένα στο χέρι ή στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας τα πιο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του brand. Στη συνέχεια, μπορούν να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media με το hashtag #MaxFactorsupportsMovember.

 

https://www.instagram.com/p/CWQ1lV_MUEs/?hl=el

 

Είναι γεγονός, πως ο Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την ανδρική υγεία. Αποτελεί, πλέον, παράδοση για τους άνδρες να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα και ύστερα να αφήνουν μουστάκι, ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι συμβολική, προτρέποντας και υπενθυμίζοντας στους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους.

 

 

Αν δείτε λοιπόν άνδρες να αφήνουν μουστάκι τον Νοέμβριο και τις γυναίκες να φωτογραφίζονται με ένα αντίστοιχο, μην παραξενευτείτε! 

 

Zωγραφίστε κι εσείς ένα μουστάκι και μεταδώστε το μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας Μovember!

 

Fb: @MaxFactorGreece

Ig: @maxfactorgr

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath