Home / Beauty  / Η κατάλληλη φροντίδα των ματιών για κάθε ηλικία

Η κατάλληλη φροντίδα των ματιών για κάθε ηλικία

φροντίδα των ματιών

Τι πρέπει να προσέξετε στη φροντίδα των ματιών σας, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα που βρίσκεστε.

 

Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια κάνουν τη λάμψη του προσώπου μας να χάνεται. Όσο καλά και αν καλύπτει το concealer και το foundation που έχουμε επιλέξει, είναι απόλυτα λογικό να θέλουμε να λύσουμε αυτό το “πρόβλημα”. Να έχουμε ένα υγιές και όμορφο δέρμα σε όλο το μήκος του δέρματος. Η σωστή και κατάλληλη φροντίδα ματιών είναι απαραίτητη και θα δώσει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες, όπως και κάθε ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι αλλιώς θα πρέπει να περιποιηθούμε τα μάτια μας στα 20, αλλιώς στα 30 και πάει λέγοντας..

 

Ας δούμε αναλυτικά τι πρέπει να κάνουμε ανάλογα σε ποια ηλικία βρισκόμαστε. Μπορεί στα 20s να μην έχουμε ρυτίδες, αλλά τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να θέσουμε τις βάσεις. Σωστή ενυδάτωση στην περιοχή, eye patches και κρέμες ματιών που θα ενεργοποιήσουν το κολλαγόνο. Περίπου την ίδια περιποίηση έχουμε και στα 30s. Ωστόσο, σε αυτή τη δεκαετία παρατηρούμε πιο έντονα πρηξίματα. Επικεντρωνόμαστε την ποιότητα της διατροφής και του ύπνου. φροντίδα των ματιών.

Προχωράμε στα χρόνια που εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες. Τώρα θα πρέπει να ενισχύσουμε όσο περισσότερο το δέρμα μας. Ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά και πεπτίδια με ρετινόλη. Τέλος από την επόμενη δεκαετία και μετά επιλέγουμε κρέμες και serums ματιών που εμπεριέχουν υαλουρονικό οξύ. Από μικρή ηλικία φροντίζουμε σωστά το δέρμα μας, ώστε τα αποτέλεσματα που θα έχουμε να κρατήσουν και στο μέλλον.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.