Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Η Αφροκοπτική μάς χαρίζει τον ύπνο των ονείρων μας!

Η Αφροκοπτική μάς χαρίζει τον ύπνο των ονείρων μας!

Αφροκοπτική
Αμέτρητες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει ο ποιοτικός ύπνος στη συνολική υγεία μας. Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, οι Αντώνης και Χάρης Μαυρομιχάλης-Μιχαηλίδης, η νέα γενιά της εταιρείας Αφροκοπτική, που δημιουργεί εδώ και σχεδόν 60 χρόνια κορυφαίας ποιότητας στρώματα και προϊόντα ύπνου, μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, για να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα που θα μας εξασφαλίσουν τον ύπνο των ονείρων μας!

 

Τι προϊόντα μπορούμε να βρούμε στην Αφροκοπτική;

Στην Αφροκοπτική μπορείτε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ύπνου,.που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας. Στην ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής μας κατασκευάζουμε στρώματα και προϊόντα ύπνου,.με καινοτόμες φιλοσοφίες και επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα μας, θα εξασφαλίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία ύπνου, είτε στο σπίτι σας, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Αφροκοπτική ομάδαΑφροκοπτική α

 

Υπάρχουν κάποιες ειδικές υπηρεσίες, που παρέχετε στους πελάτες σας;

Η Αφροκοπτική προσφέρει κάποιες ιδιαίτερες υπηρεσίες, που την κάνουν να ξεχωρίζει στο κομμάτι του comfort από το 1965.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να αναλάβουμε την custom made κατασκευή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, αλλά και outdoor προϊόντων. Για παράδειγμα, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας βρέθηκαν πρόσφατα.σε μια υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη. Κατόπιν μελέτης του χώρου, κατασκευάσαμε σε κάθε υπόσκαφη σουίτα.μοναδικά στρογγυλά στρώματα, ειδικά προσαρμοσμένα στον χώρο του κάθε δωματίου.

 

 

Για τον οικιακό εξοπλισμό, προσφέρουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές φιλοσοφίες ύπνου:.Στρώματα bonnel springs με εξαρτημένα ελατήρια, στρώματα pocket springs με ανεξάρτητα ελατήρια, καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά στρωμάτων Cloud Touch χωρίς ελατήρια,.με φυσικά υλικά (φυσικό καουτσούκ, βαμβάκι, βισκόζη, αλογότριχα, bamboo, aloe vera),.όλα προμήθειας και κατασκευής της εταιρείας μας.

 

Ποια είναι τα στοιχεία της εταιρείας σας, που διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών σας;

Το γεγονός ότι διαθέτουμε ολοκληρωμένη μονάδα κατασκευής και προμήθειας προϊόντων ύπνου, στρωμάτων, μαξιλαριών και αφρολέξ, μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών μας. Επίσης, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των 60 σχεδόν ετών αποδεικνύει την ασταμάτητη εξέλιξη και τη σχέση εμπιστοσύνης, που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, χονδρικής και λιανικής.

 

Αφροκοπτική

 

Με βάση την εμπειρία σας, ποιες πιστεύετε πως είναι οι καινοτομίες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον, σε σχέση με τις πρώτες ύλες των στρωμάτων;

Τα σχεδόν 60 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτουμε μάς “καταδικάζουν” να είμαστε σε μόνιμη εγρήγορση και αναζήτηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων, που θα κάνουν τον ύπνο και τη συνολική comfort εμπειρία καλύτερη. Τα υλικά των στρωμάτων εξελίσσονται κάθε μέρα, αλλά η στροφή στο clean, το οργανικό και το οικολογικό, είναι το παρόν, το μέλλον, αλλά και η σωστή κατεύθυνση, που πρέπει να ακολουθήσουμε. Υφάσματα από βισκοζη και οργανικό βαμβάκι, υλικά ανακυκλώσιμα και breathable, όπως το Labyrinth Noodle, που χρησιμοποιούμε στην τελευταία σειρά στρωμάτων bebe, ένα υλικό το οποίο δε συγκρατεί την υγρασία και αναπνέει πλήρως για την καλύτερη επαφή με το ανθρώπινο σώμα.

 

 

Επομένως, ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένα στρώμα ύπνου, ώστε να είναι ποιοτικό;

Ανεξαρτήτως φιλοσοφίας και είδους, ένα στρώμα ύπνου πρέπει να καλύπτει κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Αυτά είναι η αντοχή, η ποιότητα και η θερμοκρασία των υλικών, η στήριξη του ανθρώπινου σώματος,.η σωστή κατανομή του βάρους ανεξαρτήτως κιλών και, τέλος, η προσεγμένη αισθητική και το σύγχρονο design.

 

 

Ποιους παράγοντες πρέπει να λάβουμε υπόψιν για να επιλέξουμε το κατάλληλο για εμάς στρώμα και μαξιλάρι ύπνου;

Οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν για τη σωστή επιλογή τους είναι η ποιότητα των υλικών και η κατασκευή τους,.που εξασφαλίζουν αντοχή και σωστή αίσθηση για όλα τα χρόνια της χρήσης τους. Επίσης, μεγάλης σημασίας είναι η σωστή κατανομή βάρους, ώστε η ξεκούραση του σώματος να ξεκινά από την πρώτη επαφή.με το στρώμα ή το μαξιλάρι και να διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

 

 

Μετά την αγορά ενός στρώματος, τι θα μας συμβουλεύατε να κάνουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη διάρκεια ζωής του;

Η σωστή συντήρηση ενός στρώματος είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός ποιοτικού ύπνου. Κάθε μέρα το στρώμα μας υποδέχεται στην επιφάνειά του, αλλά και εν τω βάθει,.ανθρώπινες τρίχες, υγρασία από τον χώρο και από το ίδιο μας το σώμα, σκόνη και μυρωδιές. Επίσης, υφίσταται φυσική φθορά, λόγω της χρήσης του. Καλό είναι, λοιπόν, κάθε έξι μήνες, να γυρίζουμε το στρώμα από την ανάποδη πλευρά,.αλλά και να το γυρίζουμε “ρολόι”, δηλαδή από το κεφάλι προς τα πόδια. Επίσης, όταν κάνουμε αυτήν τη διαδικασία, θα πρέπει να το αφήνουμε.για λίγες ώρες εκτεθειμένο σε καθαρό, σκιερό και καλά αεριζόμενο μέρος.

 

Αφροκοπτική

Αιγαίου 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τ. 231 041 5210

www.afrokoptiki.gr

FB: @afrokoptiki || IG: afrokoptiki_est1965

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin