Home / Cozyhome  / Η Vibia δίνει μία σύγχρονη πνοή στον φωτισμό

Η Vibia δίνει μία σύγχρονη πνοή στον φωτισμό

Vibia
H Vibia συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια Meike Harde και παρουσιάζει μία νέα, σύγχρονη συλλογή φωτιστικών, που δίνει έναν οικείο αέρα στη διακόσμηση του εσωτερικού μας χώρου.

 

Η Vibia, σε συνεργασία με τη Γερμανίδα σχεδιάστρια Meike Harde, παρουσιάζει τη νέα συλλογή φωτιστικών εσωτερικού χώρου Knit, μέσα στην οποία το φως και τα υλικά κατασκευής έρχονται σε “σύγκρουση”. Ο σχεδιασμός της Knit επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά φωτιστικά, δίνοντας σε αυτά σε μία σύγχρονη εμφάνιση. Η χαρακτηριστική γεωμετρία και η σχολαστική δεξιοτεχνία κάθε σιλουέτας συμπληρώνονται από μία απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του υφάσματος και των πρωτοποριακών υλικών.

 

 

 

Τα νέα φωτιστικά της Vibia έχουν σχεδιαστεί για να προσδίδουν στον εσωτερικό χώρο έναν “ζεστό” και οικείο φωτισμό. Αντλώντας έμπνευση από την τεχνική των πλεκτών υφασμάτων, η συλλογή Knit χαρίζει μία κομψή και σύγχρονη διακόσμηση.

 

 

“Μέρος της ερευνητικής διαδικασίας ήταν η δοκιμή διαφορετικών τύπων πλέγματος και η παρατήρηση του τρόπου.με τον οποίο περνά το φως,.πώς δηλαδή αντανακλάται από την επιφάνεια”, αναφέρει η Meike Harde σχετικά με τη νέα συλλογή.

 

 

Χαρακτηριστικό τη συλλογής είναι το “παιχνίδι” με τη διαφάνεια και την αδιαφάνεια,.ενώ οι απαλοί γήινοι τόνοι των φωτιστικών αλληλεπιδρούν με το φως,.έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία ξεκούραστη ατμόσφαιρα.

 

Vibia

 

Τα υφάσματα για μένα είναι το κλειδί για τη δημιουργία μίας ωραίας ατμόσφαιρας στο σπίτι. Η συλλογή Knit πάει χέρι-χέρι με ζεστά υλικά, όπως το ξύλο, οι κουρτίνες και οι μεγάλες συνθέσεις καναπέδων.”Meike Harde

 

www.vibia.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada