Home / Good Life  / Art & Culture  / Εορταστικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα

Εορταστικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα

christmas events ekdiloseis
Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που οι εκδηλώσεις δίνουν και παίρνουν. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδιαίτερες επιλογές σε όλη την Ελλάδα, για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

 

Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων είναι πάντα μια καλή αφορμή, για να βρεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών. Ανακάλυψε παρακάτω μερικές εξαιρετικές επιλογές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

 

◊ Θεσσαλονίκη 

 

clasic concert mozart

 

♦ Αν είσαι λάτρης της κλασικής μουσικής και βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη αυτήν την Πρωτοχρονιά, μη χάσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εδώ θα παρακολουθήσεις την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τίτλο Viva Mozart, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

 

Για να δεις περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ.

 

Αν πάλι προτιμάς πιο διασκεδαστικούς τρόπους διαφυγής για τα Χριστούγεννα, σου έχω τη λύση. 

 

asterokosmos

Courtesy of Asterokosmos

 

♦ Ο Αστερόκοσμος, που φιλοξενείται και φέτος στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ, είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο θεαματικό πάρκο των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό FunPark.

 

Για να δεις περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ.

 

Disney in Concert «A dream is a wish», Radio City

 

 

Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου, το Radio City υποδέχεται μία παράσταση γεμάτη αστέρια και χρυσόσκονη, το περίφημο και αγαπητό Disney in Concert «A dream is a wish». Σπουδαίοι ερμηνευτές σε μία παράσταση που θα σου μείνει αξέχαστη, σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, που μας χάρισαν οι κινηματογραφικοί θρύλοι της Disney.

 

Για να προλάβεις το εισιτήριό σου, μπες εδώ.

 

Για εσένα, πάλι, που μένεις στην πρωτεύουσα, υπάρχουν εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές για κάθε γούστο.

 

◊ Αθήνα 

 

♦ The Christmas Factory 

 

The christmas factor

Courtesy of The Christmas Factory

 

Το  The Christmas Factory επιστρέφει για όγδοη χρονιά φέτος στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα. Πρόκειται για το πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης. Θα είναι ανοιχτό έως τις 6 Ιανουαρίου 2022.

 

Για να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, μπες εδώ.

 

♦ The Ellinikon Experience Park

 

Fountain The Ellinikon Experience Park ekdiloseis

Courtesy of The Ellinikon Experience Park

 

Το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού γέμισε με χριστουγεννιάτικα φώτα. To The Ellinikon Experience Park, που είναι και το μεγαλύτερο πάρκο στον κόσμο, άνοιξε τις πύλες του, μόλις την περασμένη Δευτέρα. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε όλους και αποτελεί μια μοναδική νέα προσθήκη στις επιλογές διασκέδασης όλης της οικογένειας, για τις φετινές γιορτές.

 

Δες εδώ, τις υπέροχες επιλογές διασκέδασης και εκδηλώσεις, που μπορείς να ανακαλύψεις.

 

♦ ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)

 

 

Σημαντικοί Έλληνες και ξένοι δημιουργοί συμμετέχουν και στις φετινές εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι η κατάλληλη επιλογή, για τις μέρες των Χριστουγέννων. Οι φετινές φωτεινές εγκαταστάσεις φέρουν τις υπογραφές διακεκριμένων καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του πλανήτη και δημιουργούν τη μοναδική ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ. Είναι ήδη προσβάσιμες από την 1η Δεκεμβρίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τις φωτεινές εγκαταστάσεις, μπες εδώ.

 

Όπου κι αν επιλέξεις να πας φέτος τα Χριστούγεννα, πάρε μαζί σου την καλή σου διάθεση και να περάσεις όμορφα!

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights