Home / Good Life  / Δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Παρίσι!

Δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Παρίσι!

Δωρεάν

Ετοιμάζεις ταξίδι στο Παρίσι; Αυτές οι δωρεάν επιλογές θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαρείς τη Γαλλική πρωτεύουσα, χωρίς να ξεφύγεις από τον οικονομικό προϋπολογισμό σου!

 

Σίγουρα το Παρίσι δεν αποτελεί έναν φθηνό ή low budget προορισμό! Ωστόσο, σε κάθε πόλη, ευρωπαϊκή ή μη, υπάρχουν πολλά και φανταστικά δωρεάν πράγματα για να κάνεις! Δραστηριότητες και αξιοθέατα που δε χρειάζονται κανένα χρηματικό αντίτιμο, αλλά προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες! Ας τις ανακαλύψουμε!

 

Δες τις μόνιμες συλλογές στο μουσείο D’ Art moderne de la ville de Paris, για μία σουρεαλιστική άποψη της γαλλικής κουλτούρας. Περπάτησε στο Parc Monceau, το οποίο περιλαμβάνει και αγάλματα σπουδαίων Γάλλων. Μπες στη Basilique du Sacre Coeur δωρεάν και περιπλανήσου στα γραφικά σοκάκια της Μονμάρτρης, χορεύοντας με τους street artists. Ανακάλυψε με τα πόδια τον Σηκουάνα! Στο Arenes de Lutece θα έρθεις σε επαφή και με τη ρωμαϊκή κουλτούρα!

 

 

Η μόνιμη συλλογή του μουσείου Carnavalet είναι δωρεάν και έχει ως κεντρικό θέμα το μπαρόκ ρεύμα. Περιηγήσου στα υπέροχα έργα τέχνης στο μουσείο de la Vie Romantique! Απόλαυσε την καλύτερη θέα στον Πύργο του Άιφελ στο πάρκο Champ de Mars. Κάνε window shopping στα Galeries LaFayette και ανέβα στην ταράτσα για την πιο εντυπωσιακή θέα! Κάνε πικνίκ στους κήπους του Λουξεμβούργου!

 

 

Επισκέψου δωρεάν το μαγικό Medici fountain για τέλειες φωτογραφίες, αλλά και το Petite Palace! Σημαντική στάση το βιβλιοπωλείο του Shakespeare, αλλά και ο τοίχος της αγάπης! Και τέλος, μην ξεχάσεις να περπατήσεις στις τόσο ρομαντικές γέφυρες του Παρισιού, όπως την πασίγνωστη Pont Alexandre II.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.