Home / Good Life  / Art & Culture  / Θέατρο στο Μέγαρο με το Straight Line Crazy και τον Ralph Fiennes!

Θέατρο στο Μέγαρο με το Straight Line Crazy και τον Ralph Fiennes!

Την Πέμπτη στις 23 Μαρτίου θα προληθεί μαγνητοσκοπημένη στο Μέγαρο το θεατρικό έργο Straight Line Crazy με τον Ralph Fiennes!

 

Straight Line Crazy

 

Ο Ralph Fiennes ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου Βρετανίας και συγκεκριμένα στο Bridge Theatre του Λονδίνου. Πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο Straight Line Crazy, το νέο έργο του πολυβραβευμένου David Hare, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, σε σκηνοθεσία του Nicholas Hytner. Η παράσταση έχει αποσπάσει ενθουσιώδεις κριτικές στο Ηνωμένο Βασίλειο και προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 

 

«Το σπουδαιότερο δείγμα γραφής του Χέαρ» (Daily Mail)

 

Στο «Straight Line Crazy», ο βραβευμένος με BAFTA και Tony Άγγλος ηθοποιός σε ένα συναρπαστικό ρεσιτάλ ερμηνείας σκιαγραφεί, πλαισιωμένος από έναν εξαίρετο θίασο, το πορτρέτο ενός υπαρκτού προσώπου, του Robert Moses, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς αμερικανούς πολεοδόμους της δεκαετίας του 1950. Ο Moses ήταν μια διαμόνια προσωπικότητα που ήξερε να κινεί με μαεστρία τα γρανάζια της εξουσίας στην πόλη της Νέας Υόρκης, στοχεύοντας πάντοτε στην πραγματοποίηση των προσωπικών του φιλοδοξιών και στην εξυπηρέτηση των επαγγελματικών του συμφερόντων.

 

Straight Line Crazy

 

«Μια ακόμη θριαμβευτική ερμηνεία από τον Φάινς και ένας θίασος που μαγνητίζει το κοινό.» (Guardian)

 

Τιμές εισιτηρίων

8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) 15 €

Eισιτήρια

210 72 82 333

Πληροφορίες

www.megaron.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.