Home / Good Life  / Δες 4+1 ονειρεμένα chalet από τη ζεστασιά του σαλονιού σου

Δες 4+1 ονειρεμένα chalet από τη ζεστασιά του σαλονιού σου

Συγκεντρώσαμε για εσάς 5 από τα πιο εντυπωσιακά χειμερινά chalet του κόσμου, που βρίσκονται στην Ευρώπη.

 

Ακόμα και αν ονειρευόμασταν αυτές τις χειμερινές διακοπές διαφορετικές, έχουμε ακόμα τη μεγάλη ευκαιρία να ταξιδέψουμε με το “νου” σε κάποιους από τους πιο μαγικούς και πολυτελείς χειμερινούς προορισμούς.

 

Τα chalet που έχουν δημιουργήσει για εμάς, μερικά από τα μεγαλύτερα χειμερινά θέρετρα, αποτελούν συνώνυμο της πολυτέλειας, της άνεσης, και της ζεστασιάς, συνθέτοντας ένα τοπίο πέρα από τη φαντασία και τα όνειρα μας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και ξεκινήστε να οργανώνετε τις επόμενες χειμερινές διακοπές σας!

 

Chalet Bario

Το Chalet Bario βρίσκεται στην τοποθεσία Val d’ Isere, στις Γαλλικές Άλπεις και αποτελεί ένα παραδοσιακό και ζεστό καταφύγιο, σαν το σπίτι σας!

 

 

Chalet Sweet

Το συγκεκριμένο chalet, στην Αυστρία, συνδυάζει ένα κλασσικό αλλά και σύγχρονο σκηνικό, προσφέροντας κάθε είδους πολυτέλεια.

 

Courtesy of My angel chalet

 

Chalet Matti

Το εντυπωσιακό chalet στην Ελβετία, προσφέρει εκτός από ένα εντυπωσιακό καταφύγιο, θέα που σας κόβει την ανάσα και πρόσβαση στις καλύτερες πίστες ski του πλανήτη.

 

Courtesy of My angels chalet

 

Chalet Fox

Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, το chalet Fox στην Ελβετία, αποτελεί συνώνυμο της άνεσης και της χαλάρωσης.

 

Courtesy of My angel chalet

 

Chalet Santa

Ίσως το πιο πολυτελή chalet του κόσμου, βρίσκεται στην Ελβετία και αν το επισκεφτείτε θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια εμπειρία με κάθε άνεση και κάθε δυνατότητα, που ξεπερνά τη φαντασία σας.

 

Courtesy of My angel chalet

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.