Home / Good Life  / Art & Culture  / Γέλιο και διασκέδαση στο Stand-Up Comedy Festival του Mediterranean Cosmos!

Γέλιο και διασκέδαση στο Stand-Up Comedy Festival του Mediterranean Cosmos!

Stand-up Comedy
Ένα μοναδικό Stand-Up Comedy Festival είναι έτοιμο να φιλοξενηθεί στον χώρο του Mediterranean Cosmos. Ταλαντούχοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και stand-up comedians θα χαρίσουν απλόχερα στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους, από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου.

 

Το Mediterranean Cosmos συνεχίζει να γεμίζει την καθημερινότητά μας με υπέροχες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Αυτήν τη φορά, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα απολαυστικό Stand-Up Comedy Festival, από τις 23/9 έως και τις 14/10. Ταλαντούχοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και stand-up comedians ενώνουν για μία ακόμα φορά τις δυνάμεις τους. Αυτό το φεστιβάλ κωμωδίας περιλαμβάνει μία σειρά από παραστάσεις, οι οποίες υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!

 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos, κάθε Παρασκευή στις 20.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα:

 

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη παράσταση, το Μαιευτήριο Comedy Club, είναι κυριολεκτικά ο χώρος που γεννιούνται τα αστεία. Είναι ένα comedy club που αποτελεί σημείο αναφοράς, αγγίζοντας τα πρότυπα των διάσημων comedy clubs του εξωτερικού.

 

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός & standup comedian Ανδρέας Πασπάτης μετρά στο ενεργητικό του παραστάσεις στο Comedy Central του Λονδίνου, αλλά και την πρώτη του solo παράσταση με τίτλο “Τσάι Party”, που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό. Τώρα, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, έτοιμος να προσφέρει απλόχερα το γέλιο στο κοινό, που θα βρεθεί στο StandUp Comedy Festival του Mediterranean Cosmos.

 

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Ο Αλέξανδρος Χαριζάνης, γνωστός μέσα από τα “Ράδιο Αρβύλα” και “Cineλθετε”, αλλά και από τις standup κωμωδίες που έχει παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα, συναντά τον κωμικό Πάρι Ρούπο. Οι δύο κωμικοί συνεργάζονται και παρουσιάζουν μαζί μία απολαυστική κωμική παράσταση.

 

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

H combo brass band Monie & Monie Conniente και ο leader σαξοφωνίστας και κωμικός Διογένης Δασκάλου συνδυάζουν τη μουσική με την κωμωδία. Μαζί, έρχονται στο Mediterranean Cosmos, για να μοιράσουν χαρά, τραγούδι και φυσικά γέλιο και διασκέδαση.

 

mediterraneancosmos.gr

FB: @MediterraneanCosmosOfficial

IG: mediterraneancosmosofficial

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada