Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι φθινοπωρινές θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης που δεν πρέπει να χάσετε

Οι φθινοπωρινές θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης που δεν πρέπει να χάσετε

Ξεκινάμε τη νέα σεζόν γεμάτοι τέχνη! Οι φθινοπωρινές θεατρικές παραστάσεις της πόλης μας είναι η απόλυτη δραστηριότητα αναψυχής!

 

Περάσαμε ένα φανταστικό καλοκαίρι χάρη στο οποίο ανανεωθήκαμε! Θέατρα, σινεμά και συναυλιακοί χώροι γέμισαν και προσέφεραν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στο κοινό. Με την ίδια διάθεση και αισιοδοξία είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την επόμενη σεζόν! Οι φθινοπωρινές παραστάσεις πληθαίνουν και ανυπομονούμε να τις παρακολουθήσουμε!

 

Ποιες παραστάσεις θα φιλοξενήσουμε στην πόλη φέτος;

 

Θέατρο στο Λεωφορείο Λούνα

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πιο ιδιαίτερη και πρωτοποριακή παράσταση. Μία παράσταση εν κινήσει όπου οι επιβάτες – κοινό θα έρθουν σε επαφή με τη νεότερη ιστορία της πόλης με έναν βιωματικό τρόπο. Ηθοποιοί: Αλέξης Κότσυφας, Ελένη Μακίσογλου, Αντιγόνη Μπάρμπα, Σωτήρης Ρουμελιώτης.

 

Η μηχανή του Τούρινγκ στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Η πιο επιτυχημένα εμπορική παράσταση έρχεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον από τις 5 μέχρι 9 Οκτωβρίου. Μια παράσταση που ύμνησαν κοινό, κριτικοί ακόμα και ο συγγραφέας. Ερμηνεύει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

 

Σέρρα- Η ψυχή του Πόντου στο θέατρο Αυλαία

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου, το θεατρικό έργο ανεβαίνει από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022. Ερμηνεύει η Χρύσα Παππά.

Μικρασιά στο Θέατρο Αμαλία

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 του μηνός αφηγήσεις, τραγούδια και μνήμες μια εποχής και ενός τόπου που σημάδεψε την ελληνική ιστορία. Παίζουν οι Θεοδώρα Σιάρκου, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλλα Κρούσκα, Δώρα Θωμοπούλου, Νίκος Τουρνάκης και Ελένη Ροδά.

 

Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του Willy Russell στο Θέατρο Αμαλία

Η βραβευμένη θεατρική κωμωδία θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Αμαλία τη Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 του μηνός. Παίζουν οι Αμαλία Νίνου και ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

 

Κάψε το σενάριο 10 χρόνια αποτυχίες On tour στο θέατρο Γης

Το τρίπτυχο της επιτυχίας στον κόσμο του stand up comedy επιστρέφει στις 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης. Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος.

 

Η Βίλα( ο δρόμος που δεν πήραν) στο Θέατρο Metropolitan

Το θεατρικό έργο του Guillermo Calderon ανεβαίνει στο θέατρο Metropolitan από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Παίζουν οι Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Λίλα Μπακλέση και η Αγγελική Πασπαλιάρη.

Οι παίκτες στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Μία φαρσοκωμωδία με σκοτεινό χιούμορ και ζωντανή μουσική που ξεπερνά τα όρια πραγματικότητας και παράστασης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Τζαβάρας και Γιώργος Μπουκαούρης, guest star ο Θέμης Πάνου

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.