Home / Beauty  / Αρώματα εμπνευσμένα από τη Μαρία Αντουανέτα και την Τζέιν Όστεν!

Αρώματα εμπνευσμένα από τη Μαρία Αντουανέτα και την Τζέιν Όστεν!

Κυκλοφορούν τα μεθυστικά αρώματα εμπνευσμένα από προσωπικότητες της ιστορίας! 

 

To brand αρωμάτων Sweet Tea Apothecary δημιούργησε την σειρά Immortal Perfumes που περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα αρώματα εμπνευσμένα από σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας, όπως η Marie Antoinette και η Jane Austen!

 

 

Εμπνευσμένη από σπουδαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας όπως είναι η Μαρκησία του Πέμπροκ Anne Boleyn, η βασίλισσα της Γαλλίας Marie Antoinette, η Αγγλίδα συγγραφέας Jane Austen, ο Αμερικανός συγραφέας Ernest Hemingway και η Αγγλίδα συγγραφέας Beatrix Potter, η εταιρεία χειροποίητων αρωμάτων Sweet Tea Apothecary, δημιούργησε μεθυστικά αρώματα που απευθύνονται σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες! 

 

 

Ο ιδιοκτήτης του brand JT Siems δήλωσε σχετικά « Οι πηγές εμπνευσής μου είτε αφορούν γυναίκες, είτε άνδρες τείνουν να χαρακτηρίζονται από κάποιο τραγικό στοιχείο» και συνέχισε λέγοντας «Μου αρέσουν οι άνθρωποι με ψεγάδια – είναι ενδιαφέροντες και περισσότερο ανθρώπινοι».

 

 

Η εταιρεία είχε στο παρελθόν κυκλοφορήσει την επιτυχημένη σειρά αρωμάτωνDead Writers, φροντίζοντας να αποτυπώσει την μυρωδιά του βιβλίου, επενδυμένη με νότες βανίλιας, γαρύφαλλου και καπνού. 

 

 

www.immortalperfumes.com

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!