Home / Beauty  / Κορυφαία after sun προϊόντα για το καλοκαίρι!

Κορυφαία after sun προϊόντα για το καλοκαίρι!

3 κορυφαία προϊόντα για after sun περιποίηση!

Γιατί το δέρμα μετά το μπάνιο θέλει επιπλέον περιποίηση… Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς που υπόσχονται να ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας και να διατηρήσουν λαμπερό το μαύρισμα σας! Εσείς ποιο θα διαλέξετε; 

 

Korres Greek Yoghurt Cooling After Sun Gel.

To γαλάκτωμα-gel του Korre για το πρόσωπο και το σώμα χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Περιέχει αληθινό βρώσιμο γιαούρτι που καταπραΰνει άμεσα την κοκκινίλα και την αίσθηση καψίματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και κατάλληλο για vegetarians. Απλώστε στο πρόσωπο και το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε 2-3 φορές σε ερεθισμένη επιδερμίδα. 

 

 

 

Vichy Ideal Soleil After Sun Milk

Με ενυδατική και καταπραϋντική δράση, μη λιπαρή υφή και διακριτικό άρωμα που χαρίζει αίσθηση έντονης καλοκαιρινής φρεσκάδας, το γαλάκτωμα της Vichy είναι ο σύμμαχός σας στην after sun περιποίηση! 

 

Lierac Sunissime Rehydrating Repair Balm Global Anti-Aging

Βάλσαμο ανάπλασης, ενυδάτωσης και ολικής αντιγήρανσης για μετά τον ήλιο. To Lierac Sunissime Rehydrating Repair Balm Global Anti-Aging επανορθώνει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση ενώ της προσφέρει εντατική καταπράυνση. Περιέχει εκχύλισμα Αμαμηλίδας που επανορθώνει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της φωτογήρανσης, ωμέγα-3 & 9, υαλουρονικό οξύ και πεπτιδία ενεργοποίησης του μαυρίσματος για υπέροχο μαύρισμα, χωρίς δυσχρωμίες.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!