Home / Good Life  / Απολαύστε βουνό και θάλασσα στη Ναύπακτο!

Απολαύστε βουνό και θάλασσα στη Ναύπακτο!

Τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται πιο ανοιξιάτικος, καθώς διανύουμε μία μεταβατική περίοδο, μία εκδρομή στη Ναύπακτο είναι ιδανική!

Ναύπακτο

Οι μεταβατικές σεζόν- φθινόπωρο και άνοιξη- είναι οι κατάλληλες για να απολαύσουμε τον συνδυασμό βουνό και θάλασσα. Υπάρχουν πολλοί προορισμοί στη χώρα μας που απογειώνουν αυτό το combo. Εμείς σας προτείνουμε να οργανώσετε μία εκδρομή στη Ναύπακτο! Σας προτείνουμε να την επισκεφτείτε τώρα που δεν είναι έντονη τουριστική περίοδος και θα μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς πολυκοσμία. Η πλούσια ιστορία συναντάει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Ο γραφικός χαρακτήρας και η φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν έναν προορισμό must visit. Ναύπακτο

Η ορεινή περιοχή στη Ναύπακτο ενδείκνυται για ένα φανταστικό road trip! Ανακαλύψτε τη μαγική φυσική διαδρομή, μέσα από τα δάση, τα χωριά και τα ρυάκια με δροσερό νερό. Φυσικά σε αυτά τα μέρη έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και διάφορα extreme sports, όπως πεζοπορία ή καγιάκ. Συνεχίστε εξερευνώντας την ιστορία της πόλης, περπατώντας στα εξής σημεία: Στο Ενετικό Λιμάνι, όπου έλαβε χώρα η Ναυμαχία της Ναυπάκτου και στο κάστρο, με τις λουλουδένιες αυλές και τους παραμυθένιους πύργους. Ναύπακτο

Μην παραλείψετε να δείτε το άγαλμα του Μιγκέλ Θερβάντες. Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος Δον Κιχώτης υπηρέτησε ως υπαξιωματικός στον Ισπανικό στρατό και βρέθηκε στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Περπατώντας στην πόλη ανακαλύψτε τα γευστικά σοκάκια της και ολοκληρώστε την εκπληκτική εκδρομή σας!

Ναύπακτο

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.