Home / Good Life  / Art & Culture  / Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Maestro;

Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Maestro;

η δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν του Maestro και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Ποια είναι η ημερομηνία πρεμιέρας;

 

Επιτέλους! Η σειρά που όλοι περιμέναμε ετοιμάζεται για μεγάλη επιστροφή! Η δεύτερη σεζόν του Maestro είναι γεγονός! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να μας συγκλονίσει ξανά! Ποια πιστεύετε θα είναι η συνέχεια της πετυχημένης σειράς; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του MEGA, η σειρά θα γυρίσει ξανά στις οθόνες μας στις 16 Μαΐου, ενώ ταυτόχρονα θα προβληθεί και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix. Ο δεύτερος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει και 3ος κύκλος- λογικά και τελευταίος- ο οποίος θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και θα προβληθεί μέσα στο φθινόπωρο. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα το trailer, το οποίο πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega:

16/5 Η άνοιξη του 2024 έχει τη σφραγίδα του #Maestro. H δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, επιστρέφει. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το Maestro κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 16.Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.