Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ανακοινώθηκαν οι οικοδεσπότες του Met Gala 2024!

Ανακοινώθηκαν οι οικοδεσπότες του Met Gala 2024!

Met Gala 2024
Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny και Chris Hemsworth θα υποδεχτούν τους καλεσμένους του Met Gala 2024! 

 

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, το μόνο που γνωρίζαμε για το Met Gala 2024 ήταν η θεματική του. Γυρίζοντας πίσω στον Νοέμβριο που μας πέρασε, ακούμε τη Vogue να ανακοινώνει το “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” ως το κεντρικό θέμα του φετινού fashion event,.το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου- όπως παραδοσιακά πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Δεύτερα του τελευταίου μήνα της άνοιξης. Έχοντας ανακοινώσει αυτήν την πληροφορία, οι διοργανωτές περίμεναν την κατάλληλη στιγμή,.προκειμένου να γνωστοποιήσουν στο κοινό το επίσημο dress code, αλλά και τους οικοδεσπότες του event.

 

Μόλις εχθές, λοιπόν, ανακοινώθηκε το dress code, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά οι καλεσμένοι της εκδήλωσης. Στο κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum of Art οι φωτογράφοι και ο τύπος θα περιμένουν τους celebrities να περπατήσουν,.φορώντας δημιουργίες εμπνευσμένες από το θέμα The Garden of Time”, βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του JB Ballard του 1962. Ταυτόχρονα, οι διοργανωτές γνωστοποίησαν τα ονόματα των οικοδεσποτών του Met Gala 2024! Ανάμεσά τους, η Zendaya, η Jennifer Lopez, ο Bad Bunny, ο Chris Hemsworth και, φυσικά, η Anna Wintour,.οι οποίοι θα διαδεχτούν τους περσινούς hosts, Penélope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer και Dua Lipa.

 

Μάλιστα, το Met Gala ανακοίνωσε τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης μέσα από ένα post στον λογαριασμό του Instagram, που υποτίθεται έδειχνε τη συνομιλία των υποψήφιων οικοδεσποτών μαζί με την Anna Wintour.

 

 

Η φετινή έκθεση θα επικεντρωθεί σε συνολικά 50 ιστορικά και εύθραυστα ενδύματα,.τα οποία δεν θα μπορέσουν να φορεθούν ξανά. Ανάμεσά τους, το μεταξωτό μπαλφόρ του Charles Frederick Worth του 1877, αλλά και ένα bustier, το οποίο χρονολογείται τον 17ο αιώνα. Παράλληλα, στην έκθεση θα συμπεριληφθούν κομμάτια και από σύγχρονους σχεδιαστές, όπως ο Phillip Lim και η Stella McCartney, αλλά και από κλασικούς σχεδιαστές, όπως Elsa Schiaparelli, Yves Saint Laurent, Christian Dior και Hubert de Givenchy.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @zendaya/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada