Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Bad Bunny συνεργάζεται ξανά με τον Jacquemus

Ο Bad Bunny συνεργάζεται ξανά με τον Jacquemus

Ο Bad
Ο Bad Bunny ποζάρει σαν άγαλμα για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του Jacquemus, αναδεικνύοντας τα ρούχα της συλλογής “Le Sculptures”. 

 

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την παρουσίαση της συλλογής.Les Sculptures” του Jacquemus – στο μουσείο σύγχρονης τέχνης La Fondation Maeght,.που βρίσκεται στη Νίκαια – και ο Γάλλος σχεδιαστής αποφάσισε.να τη διαφημίσει με μία εντυπωσιακή καμπανιά για την ανδρική σειρά της συλλογής. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Bad Bunny.

 

 

 

Ο Πουερτορικανός καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με το γαλλικό brand. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε ποζάρει σε καμπάνια του Jacquemus, τον χειμώνα του 2022, για τις ανάγκες της φωτογράφισης της συλλογής “Le Splash”, ενώ το 2023 είχε επιλέξει να φορέσει δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή, εμπνευσμένη από τον Karl Lagerfeld, για το κόκκινο χαλί του Met Gala. Φυσικά, εκτός από το γαλλικό brand, o καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί και με την Gucci.πλάι στην Kendall Jenner, για τις ανάγκες.της ταξιδιωτικής καμπάνιας του ιταλικού οίκου, αλλά και με την adidas,.υπογράφοντας τον σχεδιασμό limited edition αθλητικών παπουτσιών.

 

Για τις ανάγκες της καμπάνιας “Le Sculptures”, ο Bad Bunny ποζάρει σαν άγαλμα, αναδεικνύοντας την ανδρική σειρά της νέας συλλογής του Jacquemus. ποζάρει σαν άγαλμα, αναδεικνύοντας την ανδρική σειρά της νέας συλλογής του Jacquemus.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada