Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Gisele πιο δυναμική από ποτέ στην καμπάνια της Balmain

Η Gisele πιο δυναμική από ποτέ στην καμπάνια της Balmain

Η Gisele
Το supermodel ποζάρει δυναμικά για τη νέα καμπάνια της Balmain, αναδεικνύοντας τις νέες it bags του οίκου Jolie Madame.

 

Η Gisele επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ! Μετά από κάποια χρόνια απουσίας από τον χώρο της μόδας,.το supermodel έκανε δυναμικό come back, ποζάροντας μπροστά από τον φακό μεγάλων οίκων. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε τη Gisele Bündchen να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Alaia, ενσαρκώνοντας το απόλυτο σύμβολο της γυναίκας που πρεσβεύει ο οίκος. Σήμερα, το μοντέλο προσθέτει στο portfolio της μία ακόμα τεράστια συνεργασία. Ενώνει τις δυνάμεις της με τον γαλλικό οίκο Balmain, για της ανάγκες της καμπάνιας A Rosy Spring”.

 

 
Για την ανοιξιάτικη καμπάνια της Balmain, ο Olivier Rousteing μάς γυρίζει πίσω στα 80s, με τη Gisele να φοράει τις μαξιμαλιστικές δημιουργίες του οίκου. Το μοντέλο μεταμορφώνεται στην απόλυτη γυναίκα της δεκαετίας του ’80,.με τα big hair να είναι σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της. Πίσω από τον φακό βρέθηκε ο φωτογράφος Rafael Pavarotti, ο οποίος σε συνεργασία με τον Olivier Rousteing τίμησαν την κληρονομιά του Pierre Balmain,.χρησιμοποιώντας τους κήπους του ως πηγή έμπνευσης.

 

“Πάντα με εντυπωσίαζαν η εξαιρετικές συλλογές του Olivier και η συνεργασία μαζί του στην καμπάνια Balmain Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Ο Olivier και εγώ εξετάσαμε τους κήπους του Pierre Balmain ως μία από τις κύριες πηγές.έμπνευσής μας, καθώς ενσωματώνουν τις έννοιες της κληρονομιάς, της θηλυκότητας και της κομψότητας που θέλαμε να επικοινωνήσουμε μέσω αυτών των εικόνων”,.ανέφερε ο Rafael Pavarotti σχετικά με την καμπάνια.

 

Η Gisele

 

Εκτός από τα floral Ready-To-Wear της ανοιξιάτικης συλλογής της Balmain,.στην “A Rosy Spring” καμπάνια εμφανίζονται οι νέες it bags του οίκου, Jolie Madame. Η Jolie Madame αποτελεί τη τελευταία δημιουργία του Olivier Rousteing. Πήρε την ονομασία της από το άρωμα Jolie Madame,.που πρωτοσυστήθηκε το 1942 και άνοιξε τον δρόμο για την ομώνυμη Haute Couture συλλογή για τη σεζόν F/W 1952,.η οποία και γέννησε τις εμβληματικές σιλουέτες του Pierre Balmain,Jolie Madame”. Η Gisele

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada