Home / Fashion  / Ανακαλύψτε τα φετινά βραβεία μόδας!

Ανακαλύψτε τα φετινά βραβεία μόδας!

Το Lyst, ένας από τους μεγαλύτερους fashion προορισμούς, έδωσε τη λίστα με τα βραβεία μόδας για το 2022!

 

Ποιο brand είναι το brand της χρονιάς; Ποιο fashion item συζητήθηκε περισσότερο και ποια fashion στιγμή έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μας; Το Lyst, ένας από τους μεγαλύτερους fashion προορισμούς, κυκλοφορεί κάθε χρόνο την ετήσια έκθεση του The Year in Fashion. Κάνοντας μία “βουτιά” στις συμπεριφορές των εκατομμυρίων χρηστών του προσφέρει μία εικόνα για τον κόσμο της μόδας. Τάσεις, επωνυμίες και items που καθόρισαν τη φετινή χρονιά! Τα φετινά βραβεία μόδας ανέδειξαν τη Miu Miu ως brand της χρονιάς, χάρη στη δημοφιλία των ballet shoes και της viral mini φούστας.

 

 

 

Με το βραβείο Logo of the year τιμήθηκε το Ιταλικό brand Diesel! Ο διορισμός του Glenn Martens ως Creative Director έφερε φανταστικά αποτελέσματα για την επωνυμία! Παπούτσι της χρονιάς ορίστηκε το Boston Clogs της Birkenstock και τσάντα της χρονιάς η Renylon mini edition της Prada. To βραβείο Συνεργασία της χρονιάς απονεμήθηκε στους Jacquemus και Nike! Τα φετινά βραβεία μόδας ανέδειξαν, όπως ήταν αναμενόμενο, το Barbiecore ως Trend of the year. Margot Robbie και Valentino είναι υπεύθυνοι για την άνοδό του.

 

 

 

To clutch σε σχήμα περιστεριού από τον JW Anderson ονομάστηκε ως η πιο περίεργη και υπέροχη στιγμή της μόδας. Η Bella Hadid ανακηρύχθηκε ως power dresser of the year, εκτοξεύοντας τη δύναμη του brand Coperni. Ανάμεσα στις στιγμές που καθόρισαν τη μόδα φέτος είναι η εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met με το φόρεμα της Marilyn Monroe και η Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Diana με το revenge dress. Ανακαλύψτε όλο το fashion report στο official site!

 

 

https://www.instagram.com/p/CjNhwETLo-a/?hl=el

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.