Home / Fashion  / Γήινοι τόνοι για το πιο casual and chic outfit

Γήινοι τόνοι για το πιο casual and chic outfit

Γήινοι τόνοι

Ο χειμώνας θέλει coziness και elegance! Οι γήινοι τόνοι είναι must και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο outfit!

 

Όσο της μόδας και να είναι να φοράμε χρώματα τον χειμώνα, δε θα μπορέσουμε ποτέ να αντισταθούμε στη δύναμη των earthy αποχρώσεων. Για τις κρύες μέρες του χρόνου οι γήινοι τόνοι ταιριάζουν υπέροχα για τις εμφανίσεις μας, καθώς αποπνέουν ένα cozy και ζεστό συναίσθημα που είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε. Και φυσικά αυτού του είδους οι αποχρώσεις έχουν αποδείξει άπειρες φορές το πόσο διαχρονικές και elegant είναι. Ακόμα και αν μία χρονιά τις βαρεθούμε λίγο την επόμενη θυμόμαστε γιατί τις έχουμε λατρέψει τόσο!

 

Ένα από τα τελευταία look του fashion icon Elsa Hosk αποτέλεσε αφορμή για να θυμηθούμε και να τονίσουμε το πόσο τέλειοι είναι οι γήινοι τόνοι! Όσο τολμηρό και να είναι το στυλ σας πάντα θα έχετε στη ντουλάπα σας ένα μπεζ πουλόβερ ή ένα καμηλό παλτό! Τα συγκεκριμένα κομμάτια μάς λύνουν τα χέρια και ταιριάζουν με τα πάντα! Σας ετοιμάσαμε μία wish list που δεν πρέπει να χάσετε!

 

7+1 κομμάτια που αξίζει να εντάξετε στο στυλ σας, τα οποία απογειώνουν τις earthy αποχρώσεις!

 

H&M

Zara

Sandro

 Danielle Guizio

Γήινοι τόνοι

Access Fashion

7 for all mankind

Γήινοι τόνοι

Regalinas

 

Κεντρική photo: Elsa Hosk/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.