Home / Fashion  / Η Kaia Gerber παρουσιάζει τη νέα Alexander McQueen τσάντα

Η Kaia Gerber παρουσιάζει τη νέα Alexander McQueen τσάντα

Η Kaia

Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Alexander McQueen για την καινούργια The Slash Bag.

 

Ο οίκος Alexander McQueen δε σταματά να μας εντυπωσιάζει! Για την καινούργια του τσάντα άντλησε έμπνευση από δύο τόσο ασύνδετα πράγματα. Ένωσε, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, τους κότσους που κάνουμε στα μαλλιά μας και τους gritty δρόμους του Λονδίνου. Και ενώ σκεφτόμαστε ότι κάτι τέτοιο μόνο παράλογο θα μπορούσε να είναι ο οίκος παρουσιάζει την τσάντα The Slash και μας εντυπωσιάζει. Φυσικά, για την προώθηση ενός καινούργιου it item επιλέχθηκε και ένα it girl για την καμπάνια. Η Kaia Gerber σε μία φανταστική καμπάνια!

 

 

Η The Slash Bag δίνει έμφαση στο iconic, πλέον, knuckle σχέδιο του οίκου το οποίο συναντάει το signature skull μοτίβο. Διακοσμείται με ασημί αντίκες και χρυσό μέταλλο και έρχεται με μία φλογερή κόκκινη απόχρωση. Η σύνδεση δύο κλασικών στοιχείων για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κομματιού αντιπροσωπεύει μία urban αίσθηση που συνδέεται με την ομορφιά των κοσμημάτων.

 

 

Διαθέτει cut out λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την couture κληρονομιά του οίκου και κλείνει με πρέσα. Ένα ακόμα στοιχείο της που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι η λαβή της είναι σχεδιασμένη με επιστρωμένα δαχτυλίδια Swarovski. Η Kaia Gerber, στην καινούργια καμπάνια, θολώνει τα όρια μεταξύ ανθρωπότητας και τεχνολογίας. Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μία σκληρή πραγματικότητα, προσφέροντας μία κρυφή ματιά σε ένα φουτουριστικό σύμπαν…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.