Home / Beauty  / Έχεις αφυδατωμένα μαλλιά; Αυτές οι μάσκες ενυδάτωσης είναι για σένα!

Έχεις αφυδατωμένα μαλλιά; Αυτές οι μάσκες ενυδάτωσης είναι για σένα!

Βασικό προϊόν της hair care ρουτίνας σας για το καλοκαίρι είναι οι μάσκες ενυδάτωσης! Δείτε γιατί πρέπει να τις υιοθετήσετε!

 

Ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά χωρίς λάμψη. Αυτός θα είναι ο επίλογος των μαλλιών σας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αν δεν φροντίσετε να έχετε μαζί σας ένα πολύ σημαντικό προϊόν περιποίησης. Οι μάσκες ενυδάτωσης θα σώσουν τα μαλλιά σας! Τα προβλήματα που προκαλούν ο ήλιος και η θάλασσα μπορούν να είναι ποικίλα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Με μικρά, αλλά σημαντικά βήματα, θα εξασφαλίσετε την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σας. Οι μάσκες στοχεύουν στην ενυδάτωση, την οποία και προσφέρουν στο μέγιστο.

 

Σας ετοιμάσαμε μία λίστα με μερικές από τις καλύτερες μάσκες ενυδάτωσης της αγοράς. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι πρέπει να επιλέξετε ένα hair product ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας και την κατάστασή τους. Choose right! Σας ετοιμάσαμε μία λίστα με μερικές από τις καλύτερες μάσκες ενυδάτωσης της αγοράς.

 

Masquintense Riche, πλούσια μάσκα θρέψης, της Kérastase 

 

Olive Fruit deeply repair μάσκα από Kiehl’s

attica

 

Repair and nourish vegan hair mask από Sephora collection

μάσκες ενυδάτωσης

Sephora

 

Extraordinary Oil Jojoba Μάσκα για Ξηρά Μαλλιά από L’ Oreal Paris Elvive

 

 

Kera – Solutions Restoring 2min Μάσκα για Ξηρά Μαλλιά από Vichy

μάσκες ενυδάτωσης

 

Κεντρική φωτογραφία: elinaah/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.