Home / Beauty  / Λαμπερή επιδερμίδα με shimmery oils!

Λαμπερή επιδερμίδα με shimmery oils!

shimmery oils
Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται μία επιπλέον ενυδάτωση. Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να συνδυάσεις ενυδάτωση και λάμψη, αλλά και για να αναδείξεις, παράλληλα, την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα, είναι τα shimmery oils!

 

Τα shimmery oils έρχονται να γίνουν ο καλύτερος μας φίλος για το καλοκαίρι, καθώς, όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα,.αλλά προσφέρουν τη λάμψη που αναζητάμε και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά μας. Αντί για την ενυδατική σου, επέλεξε να τοποθετήσεις ένα λαδάκι σώματος με shimmer μετά το μπάνιο , έτσι ώστε να αποκτήσεις την απαραίτητη λάμψη, που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξόδους. Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα σε χέρια,.πόδια, αλλά και στο ντεκολτέ, ενώ, αν φοράς crop top, μπορείς να το τοποθετήσεις και στο σημείο της κοιλιάς. Ταυτόχρονα, αν θέλεις περισσότερη ενυδάτωση, μπορείς να τοποθετήσεις.το λάδι σου μετά την ενυδατική σου, αφότου έχει απορροφηθεί από την επιδερμίδα σου.

 

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ενυδατικά λαδάκια, τα οποία θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου και θα γίνουν το go-to προϊόν των διακοπών σου!

 

Private Blend Soleil Blanc Shimmering Body Oil, Tom Ford

Ξηρό έλαιο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, Nuxe

Pure Tahiti Monoi Oils Golden Mother of Pearl Nacres, Hei Poa

Solar The Sublimating Oil – Hydrating Illuminating Oil, Dior

Shimmer body oil, Rituals 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada