Home / Cozyhome  / Ένα πολυτελές και “ζεστό” διαμέρισμα από την Oktobianto DP

Ένα πολυτελές και “ζεστό” διαμέρισμα από την Oktobianto DP

Η συνεργασία Caffe Latte και Oktobianto DP οδήγησε στη δημιουργία ενός πολυτελούς και συνάμα “ζεστού” διαμερίσματος που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ένας πολυτελής ανοιχτός χώρος, σχεδιασμένος από την Oktobianto DP, προσφέρει μια “ζεστή” και άνετη ατμόσφαιρα, διακοσμημένη με πλούσιες υφές σε ουδέτερη κλίμακα υψηλής αντίθεσης. Τα χρώματα ουδέτερης κλίμακας είναι ιδανικά, επειδή προσαρμόζονται εύκολα καθώς αλλάζουν οι τάσεις.

 

Μέσα σε αυτό το διαμέρισμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συνθέτουν οι απλές και fluffy υφές και όχι οποιαδήποτε εξωτερική διακόσμηση. O απλός και δημιουργικός συνδυασμός μοντέρνων και κλασικών υλικών, προσφέρει τη σωστή κομψότητα και ζεστασιά. Πρόκειται για μια συνεργασία της Caffe Latte και του Oktobianto DP, ενός διαχρονικού brand που συνθέτει ένα απλό και μοντέρνο σχέδιο.

 

Η χρήση της ουδέτερης παλέτας δεν συνεπάγεται ένα δωμάτιο που μοιάζει μονότονο. Αντίθετα, εφιστά την προσοχή σε όλα τα διαφορετικά στοιχεία που το κάνουν ενδιαφέρον.

 

 

Στην είσοδο, η κονσόλα Lungo της Caffe Latte, παρουσιάζεται ως εγγύηση λειτουργικότητας, αλλά και χρησιμότητας, υποστηριζόμενη από τον εκλεπτυσμένο στρογγυλό καθρέφτη Kayan, που δίνει ακόμα περισσότερη λάμψη και αυθεντικότητα στον χώρο αυτό.

 

Το ίδιο το διαμέρισμα είναι συμμετρικό και ακολουθεί σαφώς τις αρχές του μοντέρνου-κλασικού στυλ,.μέσα από μπεζ χρωματισμούς, ξύλο καρυδιάς και χρυσούς τόνους. Η τραπεζαρία είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα, μέσω του συνδυασμού κομματιών, όπως η Moka Dining Chair,.επίσης από την Caffe Latte, το μοναδικό Vinicius Dining Table και το Horus Suspension Lamp, που γεμίζει τον περιβάλλοντα χώρο με μεγαλοπρέπεια.

 

 

Από την άλλη πλευρά, περνάμε σε μια όαση άνεσης,.που δεν αφήνει στην άκρη τη χλιδή και την πολυτέλεια. Στο κεφαλάρι, η πολυθρόνα Columbia, της Caffe Latte, είναι ευχάριστα όμορφη,.προσφέρει ευεξία και λεπτότητα, επεκτείνοντας αυτές τις πτυχές στον καναπέ Soleil.όλα σε κρεμ αποχρώσεις- και στο πολυτελές βοηθητικό τραπέζι Imperium.

 

 

Μπορούμε επίσης να νιώσουμε τη δύναμη του ευρύχωρου Robusta Center Table,.αλλά και τη λεπτή και αφράτη υφή του Foil Rug. Ως διακοσμητικό κομμάτι, στο οποίο βασίζεται η τηλεόραση και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα,. τελειώνουμε αυτό το ταξίδι με το κομμάτι Latte, της Caffe Latte, έναν μοναδικό και δυναμικό μπουφέ.με πολλαπλά ανοίγματα, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα απλό σχέδιο με χαρακτήρα.

 

 

Για άλλη μια φορά, η Caffe Latte στοιχηματίζει σε ένα απλό αλλά υπέροχο σχέδιο, που χαρακτηρίζεται έντονα από ίσιες και κομψές γραμμές,.που θα καλύψει τις πιο  βασικές ανάγκες που θα μπορούσε να έχει κάθε άνθρωπος, ειδικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σήμερα: άνεση και λειτουργικότητα, μέσα από έναν ειλικρινή μοντέρνο σχεδιασμό. Σε συνεργασία με το εξαιρετικό brand από τη Τζακάρτας, Oktobianto DP,.αυτός ο ανοιχτός χώρος αντιπροσωπεύει την πύλη σε μια πολυτελή ιδέα ευεξίας με την υπογραφή του Caffe Latte.

 

Photo credits: caffelattehome.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath