Home / Good Life  / Herve: Γαστρονομία με κοινωνικές ευαισθησίες!

Herve: Γαστρονομία με κοινωνικές ευαισθησίες!

Στο Herve oι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Ένα δείπνο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο EURO hope.

 

Tο εστιατόριο Herve του ταλαντούχου chef Ερβέ Προνζάτο ξεκινάει μια σειρά από γαστρονομικά events. Σήμερα, 6 Ιουνίου, φιλοξενεί τον chef Παύλο Κυριάκη (The Zillers), σε ένα “4 hands” δείπνο. To μενού είναι ειδικά προσαρμοσμένο και αποτελείται από 14 στάδια, ενώ τα έσοδά του θα διατεθούν στο EUROhope.

 

 

Τι είναι το EURO hope;

Πρόκειται για έναν οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του Αυτισμού. Σκοπός του, η συνεκπαίδευση-συνάθληση των παιδιών και η κατάργηση της διαφορετικότητας, εντός και εκτός γηπέδου.

 

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα πρόγραμμα ομαδικού αθλήματος, σχεδιασμένου για τις δικές τους ανάγκες, τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και να γνωρίσουν έναν νέο κόσμο που θα τους δώσει χαρά και ελπίδα.

 

Δείπνο-μαγεία

Το αποψινό είναι το πρώτο μιας σειράς από τέτοια δείπνα, τα έσοδα των οποίων θα μετατρέπονται σε κοινωνική προσφορά. Το event θα περιλαμβάνει μενού γευσιγνωσίας 14 σταδίων (85€), καθώς και wine pairing 6 ποτηριών (+35€). Τάρτα παρμεζάνας με κρέμα από παλαιωμένη γραβιέρα, κουκουνάρι και ντοματίνια, καλκάνι με μελιτζάνα και μανιτάρια πορτσίνι και ευφάνταστα γλυκά είναι μερικές μόνο από τις γαστριμαργικές εμπνεύσεις των δύο ταλαντούχων σεφ.

 

Καλή απόλαυση! Το φαγητό είναι ακόμη πιο νόστιμο, όταν μαγειρεύεται για έναν τόσο όμορφο σκοπό!

 

 

 

www.herve-restaurant.com

www.eurohoops.ne

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath