Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Joker 2 βρίσκεται στα σκαριά!

Το Joker 2 βρίσκεται στα σκαριά!

Joker 2

Breaking news! Το Joker 2 είναι γεγονός! Η πετυχημένη ταινία θα αποκτήσει sequel, κάτι που επιζητούσαν όλοι οι fans!

 

Πολύ πρόσφατα ο σκηνοθέτης του Joker, Todd Phillips, ανέλαβε έναν μεγάλο ρόλο στην εταιρεία DC Films. Ορίστηκε ως σύμβουλος στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, μετά από απόφαση του νέου CEΟ της Warner Media Discovery, David Zaslav. Μετά από αυτό το γεγονός άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες για τη δημιουργία του Joker 2. Χθες, ο σκηνοθέτης έκανε την επίσημη ανακοίνωση για το sequel της πετυχημένης ταινίας του 2019, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ σε πετυχημένες κριτικές και εισπράξεις!

 

 

Και φυσικά δεν θα ήταν Joker 2 χωρίς τον Joaquin Phoenix! Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει επίσημα, καθώς μέσα από το post του σκηνοθέτη τον βλέπουμε να διαβάζει το σενάριο που ετοιμάζεται! Ο τίτλος για το πολυπόθητο sequel είναι Joker: Folie à Deux. Todd Phillips και Scott Silver βρίσκονται στη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου, χωρίς να έχουν ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο τίτλος σημαίνει “κοινή τρέλα”, οπότε υπάρχουν εικασίες για την ύπαρξη ενός ακόμα ήρωα μαζί με τον Joker. Πολλοί μιλούν για τη Harley Quinn της Margot Robbie, καθώς αποτελεί τη σύντροφό του στη ζωή και την τρέλα. Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά από την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας, αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι θα γίνει σίγουρα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.