Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρώτη ματιά στο prequel του Hunger Games

Πρώτη ματιά στο prequel του Hunger Games

Hunger Games

Έχουμε το πρώτο teaser για την prequel ταινία του The Hunger Games, γνωστή και ως The Ballad of Songbirds and Snakes.

 

Άλλη μία ταινία που δεν γλύτωσε από τη μόδα των prequel και sequel που κυριαρχεί στο Hollywood το τελευταίο διάστημα. Το πετυχημένο franchise της ταινίας Hunger Games θα αποκτήσει prequel πολύ σύντομα. Ο Tom Blyth θα πρωταγωνιστήσει ως ο νεαρός πρόεδρος Snow και η Rachel Zegler θα υποδυθεί τη Lucy Gray. Το prequel του Hunger Games, γνωστό και ως The Ballad of Songbirds and Snakes, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο, συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου του 2023. Το πρώτο teaser της επερχόμενης ταινίας αποκαλύφθηκε στα χθεσινά MTV Movie & TV Awards 2022.

 

 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Suzanne Collins του 2019, η επερχόμενη ταινία ακολουθεί την ιστορία του νεαρού προέδρου Coriolanus Snow, τον οποίο ο Donald Sutherland έπαιξε στην αρχική τριλογία. Ο Tom Blyth έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Snow σε αυτήν τη νέα ταινία. Οι περισσότεροι αναμένουμε τη συμμετοχή της Rachel Zegler, καθώς με την ερμηνεία της στο West Side Story άφησε άφωνους κριτικούς και κοινό.

 

 

“Όπως όλοι, είδα για πρώτη φορά τη Rachel Zegler στο West Side Story. Και όπως όλοι, ήξερα ότι έβλεπα ένα αστέρι που θα κάνει κουμάντο στην κινηματογράφο της νέας γενιάς. Η Lucy Gray είναι ένας ρόλος που της ταιριάζει τέλεια ως ηθοποιό. Ο χαρακτήρας είναι τολμηρός, ανεξάρτητος και προκλητικός. Αλλά, ταυτόχρονα, ευάλωτος, συναισθηματικός και τρυφερός. Η Rachel θα κάνει αυτόν τον χαρακτήρα αξέχαστο”, δήλωσε η Jennifer Lawrence για την πρωταγωνίστρια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.