Home / Fashion  / Celebrity Style  / Αγαπάς το oversized trend; Follow Lara Bsmnn

Αγαπάς το oversized trend; Follow Lara Bsmnn

Lara Leven
Μέσα από τα looks της, η Lara Bsmnn θα σου δείξει πώς να εντάξεις την τάση του oversized στην γκαρνταρόμπα σου!

 

Τα oversized items έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τον κόσμο της μόδας, ο οποίος φαίνεται να υπηρετεί πιστά αυτήν την τάση. Ωστόσο, αν έχουμε συνηθίσει τις πιο θηλυκές και στενές γραμμές,.είναι δύσκολο να εφαρμόσουμε αυτό το trend σε μία εμφάνισή μας. Σε αυτό το σημείο έρχεται το στυλ και η αισθητική της Lara Bsmnn, η οποία θα μας κάνει να υιοθετήσουμε τις oversized γραμμές σε κάθε στοιχείο του outfit μας.

 

Η Lara Bsmnn ξεχωρίζει για τη scandi minimal αισθητική της, την οποία προσαρμόζει σε κάθε περίσταση. Τα στοιχεία του μινιμαλισμού ενώνονται με το scandi style και προσφέρουν μία μοναδική αισθητική,.η οποία βασίζεται σε oversized γραμμές και neutral τόνους. Η τάση αυτή πολλές φορές φαντάζει μονότονη, αλλά το στυλ της Lara είναι το απόλυτο παράδειγμα, που δείχνει ότι μία τόσο “απλή” προσέγγιση μπορεί να γίνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση, με τους κατάλληλους συνδυασμούς και τα ανάλογα fashion items.

 

Τα oversized σακάκια σε neutral τόνους είναι το go-to item της Lara. Φυσικά, τα κομμάτια αυτά λατρεύει να τα συνδυάζει με loose παντελόνια και τζιν, καθώς και με μακριές τζιν φούστες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει mini φούστες,.δημιουργώντας, έτσι, μία stylish αντίθεση στο outfit. Το oversized ντύσιμο ολοκληρώνει με clogs, ενώ έχει ήδη υιοθετήσει την τάση της oversized τσάντας, που έχει αρχίσει να κατακλύζει τον κόσμο της μόδας.

 

Ποιο outift της Lara Bsmnn σε εμπνέει, για να υιοθετήσεις την τάση του oversized στο στυλ σου;

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Lara Bsmnn / Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada